Китай плаши Тайван с дрънкане на оръжие и самолети

Азия

Китай плаши Тайван с дрънкане на оръжие и самолети

6457
на 29.01.2021
Китай плаши Тайван с дрънкане на оръжие и самолети
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изостря се напрежението между Китай и Тайван. Пекин втвърди тона си и предупреди официално Тайпе, че независимост означава война.

препоръчано

Изявлението на комунистическата държава, от която тръгна коронавируса, идва на фона на засилена военна активност от китайските войски край острова.

Тайван, който е смятан от Китай за негова територия съобщи, че китайски изтребители и бомбардировачи са навлезли в зоната му за военновъздушно опознаване. 

Пекин смята, че демократично избраното правителство на Тайван върви към обявяване на формална независимост.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК