Китаристът на Queen Брайън Мей е с COVID-19

Америка

Китаристът на Queen Брайън Мей е с COVID-19

5333
на 19.12.2021
Китаристът на Queen Брайън Мей е с COVID-19
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Китаристът на Queen Брайън Мей е дал положителна проба за COVID-19, съобщава сайтът Variety.

препоръчано

​В Instagram профила си Мей написа: „Да. Шокиращият ден дойде и за мен. Страшната двойна червена линия. И да – определено БЕЗ съчувствие, моля! Бяха наистина ужасни няколко дни, но аз съм добре”, казва на феновете си Мей.

От друга публикация на Мей става ясно, че той е с COVID-19 от седмица. „Ден 7 - и ми се струва, че червената линия (от теста) е по-слаба днес. Имам чувството, че моята имунна система, с огромната помощ на трите дози от Pfizer, сега печели битката срещу нашественика. Така че НЕ се страхувайте - има живот след COVID! Но внимавайте... Благодаря за страхотните съобщения! Оценявам го!”, споделя още китаристът.  

свързани новини

Новината идва на фона на увеличаващия се брой случаи на COVID-19. В четвъртък в Обединеното кралство бяха потвърдени повече от 88 376 заразени с коронавирус, като са установени над 11 000 инфектирани с Омикрон.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК