ГОРЕЩО
Мальовица посрещна зимния сезон със зелени политики и вълнуващи думи
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! След като бутнаха кабинета - всички лидери на ППДБ отидоха на крака при президента. Ген. Атанасов го пита ще прави ли партия, Радев увърта
ШОКИРАЩ СЛУХ! Насилие и унижения в детството отключили агресията на Ивайло Мирчев?
С ТЕЗИ ДУМИ Сачева измете пода на президентството с Радев
ПЪРВО В ПИК TV! Екшън на "Дондуков" 2 - Сачева попиля Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Маргарита Грозданова
препоръчано
Необходими продукти:
1 ч.ч. брашно, тип 500
125 г масло
1 стрък праз лук
6 с.л. олио
4 яйца
200 г кашкавал
4 стръка селъри (вид целина)
Начин на приготвяне:
Замесва се тесто от брашно, масло, 1 яйце и малко сол. Разстила се в тавичка и се пече на 160 градуса 15 минути. В сгорещеното олио се запържват нарязаните на едри парчета праз и селъри. След като омекне, се смесва с настъргания кашкавал и яйцата и се сипва върху запечената маслена кора. Пече се, докато хубаво се зачерви. Ако желаете, към сместа може да се добави и бекон.
Сладкиш със сини сливи
411857
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336012
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97330
на 26.02.2019
Джолан в питка
147711
на 05.06.2018


