Киър Стармър е официално назначен за министър-председател на Великобритания

Европа

Киър Стармър е официално назначен за министър-председател на Великобритания

21080
на 05.07.2024
Киър Стармър е официално назначен за министър-председател на Великобритания
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Киър Стармър беше официално назначен за министър-председател от крал Чарлз III в Бъкингамския дворец след убедителната победа на вчерашните парламентарни избори, съобщи „Гардиън“.

препоръчано

Съвсем скоро новият министър-председател Киър Стармър ще излезе от Бъкингамския дворец, където е придружен от съпругата си. След това той ще измине краткото пътуване до Даунинг стрийт, където ще направи национално обръщение. Партийни работници и активисти са се наредили по улицата и носят знамена.

В следобедните часове всички досегашни държавни министри от Консервативната партия, които напускат поста си, трябва да върнат на краля печатите си, за да могат да бъдат издадени на кабинета на Стармър, който очакваме да бъде назначен до края на деня.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК