ГОРЕЩО
ВАКСАДЖИИ: Придворният социолог на Радев - Първан, лансира коалиция с ПП-ДБ, а Мирчев коленичи в краката му да излъска ботуша
Астрономическата зима идва в 17:03 часа
ЕВТИН ТЕАТЪР: Многострадалната Църцарова си вдига цената, докато "Капитал" и Прокопиев късат ризи и зоват за линч над Пеевски
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Снежана Тодорова, Рудозем
препоръчано
Необходими продукти:
300 г бял ориз
100 г сирене
2 готови кори
сол
За заливката:
4 яйца
200 мл прясно мляко
Начин на приготвяне:
Оризът се сварява в подсолена вода. След като се свари, към него се добавят сиренето и едното яйце. Едната кора се разстила и върху нея се изсипва оризовата смес, а отгоре се завива с другата кора. Отгоре се залива със заливката от прясното мляко и яйцата. Запича се на 220 градуса до зачервяване.
Сладкиш със сини сливи
415057
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336163
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97493
на 26.02.2019
Джолан в питка
147932
на 05.06.2018


