Кличко въведе комендантски час в Киев

Европа

Кличко въведе комендантски час в Киев

9491
на 24.02.2022
Кличко въведе комендантски час в Киев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че се въвежда комендантски час в украинската столица, съобщава Українськi Новини.

препоръчано

"От днес въвеждаме комендантски час и вие трябва да знаете, че придвижването през нощно време в града е ограничено", заявява Кличко и уточнява, че комендантският час е от 22:00 до 7:00 ч. Общественият транспорт през това време няма да работи.

Кличко допълва, че ситуацията в Киев е под контрол, но има вероятност от появата на терористични групи. 

"Има вероятност от терористични групи. Сега се контролират улиците, имаме комендантски час. Молбата ми към всички е, ако излизате на улицата, да имате документи за самоличност. И все пак, ако не ви е наложително, моля ви, излизайте възможно най-малко навън, останете си вкъщи", казва още Кличко.

Кметът отбелязва още, че на този етап влизането и излизането от Киев не е ограничено.

Той добавя, че възловите пътища, водещи към украинската столица, ще бъдат блокирани от бетонни блокове и конструкции, които да не позволят преминаването на тежка военна техника като танкове. 

Превод: ПИК 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички тези партии, няма да има правителство (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички тези партии, няма да има правителство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 167
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК