Кличко: Дженингс е като Роки Балбоа

Други спортове

Кличко: Дженингс е като Роки Балбоа

15538
на 05.02.2015
Кличко: Дженингс е като Роки Балбоа

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

краинският боксьор Владимир Кличко сравни своя следващ противник - американеца Брайънт Дженингс, с Роки Балбоа - главния герой в едноименния филм с участието на Силвестър Сталоун.

"Дженингс е като Роки Балбоа. Той е от Филаделфия, започнал е късно боксовата си кариера. Виждам неговото желание и воля да спечели. Това ме кара да смятам, че двубоят ще бъде интересен. За него това е шансът на живота", заяви Владимир Кличко, цитиран от Reuters.

Мачът между претендента Брайънт Дженингс и Владимир Кличко ще се състои на 25 април в Ню Йорк. Американецът е провел 19 двубоя като професионалист, в които няма нито една загуба. 10 от мачовете му са завършили с нокаут./sportal.bg



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК