Клоп: Трябва да намерим решение на проблема с недоволството на феновете

Световен футбол

Клоп: Трябва да намерим решение на проблема с недоволството на феновете

3836
на 09.02.2016
Клоп: Трябва да намерим решение на проблема с недоволството на феновете
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Всички в клуба има сериозен интерес да бъде намерено решение на проблема с цените на билетите и недоволството на феновете", заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, след като се завърна на "Анфийлд" вчера, 48 часа след като му бе направена операция за отстраняване на апендикса.

препоръчано

В събота по време на двубоя на "червените" със Съндърланд феновете на тима напуснаха демонстративно стадиона в 77-та минута в знак на протест за новите цени на билетите за мачовете на "Анфийлд", най-скъпите от които вече ще са по 77 паунда.

"Бях много разочарован, когато чух за случилото се. Проблемът е доста сложен и за момента имам нужда да събера повече информация. Това, което знам със сигурност, е, че всички в клуба има сериозен интерес да бъде намерено решение на проблема. Не искаме хората да си тръгват, преди мачът да се свършил", коментира Клоп.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК