Клуб "Червило" отрече хора с бухалки и маски да са вилнели в заведението

Инциденти

Клуб "Червило" отрече хора с бухалки и маски да са вилнели в заведението

13886
на 14.11.2014
Клуб Червило отрече хора с бухалки и маски да са вилнели в заведението
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на столичния клуб "Червило" публикува в страницата си във "Фейсбук" официална позиция за нощта, в която бе открит новият сезон на заведението.

препоръчано

Ръководството отрича да е имало нахлуване на 20-ина мъже с бухалки и обяснява, че става дума за спречкване между няколко посетители.

От "Червило" твърдят също, че не знаят да има сериозно пострадали.

Ето и цялата позицията на клуб "Червило":

"Изречението, което обикаля Интернет "Около 20 маскирани са нахлули при отварянето на столичния клуб „Червило“ в центъра на София и с бухалки и бутилки са потрошили заведението, пише struma.bg. Te скочили на бой и на клентите." е НЕВЯРНО! Хора с маски и бухалки НЕ са нахлували в заведението и по информация до момента няма пострадали гости! Конфликт между няколко човека доведе до прехвърчане на няколко чаши и много уплашени хора. Срещаме коментари, че случилото се е било част от ПР програма и рекламна кампания - КЛУБ ЧЕРВИЛО ОФИЦИАЛНО СЕ РАЗГРАНИЧАВА от действията на участниците в конфликта и твърдо стой зад мнението, че никой няма право да си играе с преживяването и емоциите на хората по такъв ужасен начин. Вече работим усилено по всякакви мерки такова нещо да не се повтаря никога повече и довечера ще е първото доказателство за това. Програмата за музиката, както винаги е най-важна от всичко и това означава, че изненадите за Line-up ще са да скочите до тавана от кеф!"

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК