КЛЮЧОВ ХОД НА "ГЕРЕНА" Левски със съдбоносно решение за акциите

Бетано
Футбол

КЛЮЧОВ ХОД НА "ГЕРЕНА" Левски със съдбоносно решение за акциите

7765
на 24.11.2022
КЛЮЧОВ ХОД НА ГЕРЕНА Левски със съдбоносно решение за акциите
Автор:   ПИК

Нова продажба на акции на Левски няма да има, пише в. "Мач Телеграф". Нито шефовете на сините в лицето на Наско Сираков, нито запалянковците са съгласни на този вариант, предложен от фирмата, която има договор за управлението на клуба. 

препоръчано

Причината е, че това ще подобри само временно финансовото състояние при успешна кампания с листване на ценни книжа. Такава имаше през 2015 година.

"Освенq че акционерите нараснаха над 1000 нови, какво друго се случи?", категорични са на "Герена". "Нищо няма да се промени и да бъдат продадени 10%, ако не броим това, че следващото събрание трябва да се провежда на площад, защото няма да има къде да съберем всички акционери", твърдят запознати.

Наско Сираков и в момента е готов да се раздели с акции, но става дума за онези 30%, които уж трябваше да бъдат прехвърлени на Константин Папазов. Впоследствие обаче останаха в Сираков, който трябвае да привлече с тях по-крупен инвеститор. Желаещи за този пакет от ценни книжа така и не се намериха.

На "Герена" настояват спонсорите в лицето на "Palms Bet" и фирмите им, които са ангажирани с управлението на клуба, да представят по-реален план за спасение. Пред феновете Станимир Стоилов открито заяви, че Левски заслужава и по-добри финансови условия, след като спечели Купата на България.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време
ПИК TV x
Анализаторът Валентин Кардамски пред ПИК TV: Измамниците ПП окрадоха политическото поле на БСП и разтуриха държавата със замах! Ето кои са най-големите въпросителни пред новото ляво обединение Анализаторът Валентин Кардамски пред ПИК TV: "Измамниците ПП окрадоха политическото поле на БСП и разтуриха държавата със замах!" Ето кои са най-големите въпросителни пред новото ляво обединение
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК