Кметът Виталий Кличко: Ситуацията в Киев засега е под контрол

Европа

Кметът Виталий Кличко: Ситуацията в Киев засега е под контрол

7618
на 24.02.2022
Кметът Виталий Кличко: Ситуацията в Киев засега е под контрол
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на украинската столица Виталий Кличко заяви по телефона пред репортер на германския вестник "Билд", че ситуацията в Киев засега е под контрол, предаде БТА.

препоръчано

"Ситуацията в Киев засега е под контрол, но, разбира се, хората са притеснени. Ние сме във война и се борим за страната си, но се нуждаем от подкрепата на целия свят и от наистина незабавно от болезнени санкции срещу Русия."

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК