Кметът на Димитровград разкри пред ПИК как са го заплашили с убийство и призова хората да...

Политика

Кметът на Димитровград разкри пред ПИК как са го заплашили с убийство и призова хората да...

79240
на 26.07.2024
Кметът на Димитровград разкри пред ПИК как са го заплашили с убийство и призова хората да...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на Димитровград Иво Димов е бил заплашен с убийство по една от чат-програмите на мобилния си телефон, призна самият той пред ПИК.

препоръчано

Това се е случило в сряда вечерта. "Получих неособено приятни реплики по месинджър. В първия момент не отдадох особено значение. Но в последствие все пак реших да подам жалба", сподели Димов.

Още на сутринта служители на полицията са посетили мъжа на домашния му адрес, където както вече стана ясно, той насочил срещу тях арбалет и започнал да ги замеря с камъни.

"След като отива на място, полицията е установила, че този мъж има сериозни психически отклонения. Лошото е, че в обществото зачестяват такива случаи и най-често не им обръщаме достатъчно внимание. Говоря по принцип. В случая не е важно, че е бил заплашен точно кметът на Димитровград. Един кмет не може да угоди на всички, но истината е, че нямам никаква представа защо съм предизвикал гнева на този човек. Не го познавам лично", добави Иво Димов. 

Той призова никой да не подценява подобен род заплахи и да сигнализира навреме компетентните органи, за да не се стига до по-сериозни ескалации. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК