Кметът на Елин Пелин: Интензитетът на гърмежите намаля

Акценти

Кметът на Елин Пелин: Интензитетът на гърмежите намаля

58129
на 26.07.2024
Кметът на Елин Пелин: Интензитетът на гърмежите намаля
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Имаше взривове цяла нощ, но се надяваме това скоро да свърши. Трябва да изгори напълно това, което има като взривни вещества. Има хора, които са вътре, но не знаем повече. Намаля интензитетът на гърмежите, все още има, но са съвсем редки. Това каза Ивайло Симеонов - кмет на Елин Пелин, по БНТ.

препоръчано

"Облакът, който се образува от пожара, е доста притеснителен. От РИОСВ изпратиха лаборатория, която да провери качеството на въздуха. Има предварителна информация - въздухът за сега е в нормите.

Специалистите обаче ще останат на терен поне още няколко дни", каза Симеонов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват
ПИК TV x
Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО) Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК