Кметът на Люлин за поголовна сеч в квартала: Това е зелен тероризъм

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Кметът на Люлин за поголовна сеч в квартала: Това е зелен тероризъм

7085
на 08.04.2021
Кметът на Люлин за поголовна сеч в квартала: Това е зелен тероризъм
Автор:   ПИК

От няколко дни в "Люлин" неизвестни злосторници са започнали да режат здрави дръвета.

препоръчано

"Зеленият тероризъм" е открит от екипи на Столичен инспекторат - Район „Люлин“ - Столична община. Много е вероятно набезите да са направени в сутрешните часове, според свидетели", заяви кметът жк. Люлин инж. Милко Младенов.

Вече има подаден сигнал в 9 РУ на СДВР. Оказва се, че мястото пред блока е частна собственост, а само преди дни е била отказана виза за проектиране именно защото има растителност. Собственикът на парцела пък е подал сигнал от своя страна, че са му изрязали дърветата. Живущите в блока са убедени, че поголовната сеч е извършена именно от собственика на парцела. 
. ⁣

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 188
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това