Кметът на община Трявна връчи грамоти на коректните данъкоплатци от туристическия бранш

Региони

Кметът на община Трявна връчи грамоти на коректните данъкоплатци от туристическия бранш

7935
на 26.03.2019
Кметът на община Трявна връчи грамоти на коректните данъкоплатци от туристическия бранш
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

За поредна година ръководството на Община Трявна поощрява коректните данъкоплатци от туристическия бранш. Разделени в три категории – „семеен хотел“; „къщи за гости“ и „стаи за гости“ отличените обекти са избрани на база съотношението на натовареност на легловия им капацитет.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Коректното отчитане и внасяне в срок на туристическия данък за 2018-та година е довело и до сериозни постъпления в общинската хазна, възлизащи на около 57 хил. лв. коментира Теодора Петкова от „Местни данъци и такси“.

По време на награждаването кметът Дончо Захариев подчерта важността от подобна коректност на представителите на туристическия бизнес по отношение на реалното деклариране на своите гости, като допълни, че това позволява на общината да организира все повече културни мероприятия, с което да се увеличава ежегодно туристопотока.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК