Кметът на Пловдив с актуални новини за пожара край Цалапица

Региони

Кметът на Пловдив с актуални новини за пожара край Цалапица

27258
преди 6 часа
Кметът на Пловдив с актуални новини за пожара край Цалапица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Локализиран е пожарът на регионалното депо за битови отпадъци в Цалапица.

препоръчано

Това съобщи преди минути кметът на Пловдив Костадин Димитров.

В помощ на огнеборците се се включили водоноски на ОП "Чистота" и тежка техника.

"Още снощи разговарях със собствениците на фирми, които ще съдействат и всеки момент ще изпратят багери и фадроми да подпомогнат работата на терен.

Данните показват, че няма превишаване на фините прахови частици в атмосферния въздух. Леко повишение на концентрацията към 3 часа е отчела автоматичната измервателна станция в "Тракия", но към момента показателите са в норма. В някои райони на града се усеща миризма на изгоряло.

Възможна е промяна на движението на въздушните маси към града по поречието на река Марица", заяви Димитров в социалната мрежа.

свързани новини

С цел превенция от Регионалната здравна инспекция препоръчват гражданите да не отварят прозорците и да излизат навън само при необходимост. Сформиран е областен кризисен щаб, който координира дейностите между различните институции.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (НА ЖИВО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК