Вход
София
Времето в София 8 o C

Кметът на Шумен да си ходи, щом не може да реши проблема с водата! Това не се търпи

Кметът на Шумен да си ходи, щом не може да реши проблема с водата! Това не се търпи

на 20.08.2020
56722
0
Кметът на Шумен да си ходи, щом не може да реши проблема с водата! Това не се търпи
Автор: "Ретро"
20.08.2020
0
56722

Господа управляващи по върховете, град Шумен е изправен пред водна криза и е на път да се превърне в новия Перник. И не, това не е клише, а самата истина.

Водата редовно спира, понякога за по 24 часа, а може и повече. Лято е и то в тежката епидемична ситуация на коронавирус. Невъзможно е да се спазват необходимите хигиенични изисквания. Да не говорим, че и без да има зараза, хората не могат да си свършат домашната работа и да поддържата необходимата лична хигиена и то при над 30-градусови жеги. И това е системно. А истината за проблема явно се крие. Хората са безсилни да се борят с несгодите и са обречени да живеят като скотове в 21 век, да пълнят бидони и кофи, за да се измият. Това важи особено за възрастните и безпомощните, каквато съм и аз. Не мога да нося тежко и няма кой да ми купува дори минерална вода. А майките с малки деца как да ги гледат?

Може да сме в Шумен, но и ние сме граждани на тази държава, София не е България. Нашият кмет Любомир Христов – от ГЕРБ, не прави нищо по въпроса, а това е най-тежкият проблем на града му! Щом той не може, нека с този жизненоважен въпрос да се заемат по-компетентни от него хора. А кметът Христов да си хвърли оставката! А тези от ВиК да бъдат подложени на щателна проверка.

Моля управляващите от най-високо ниво да се намесят и да вземат спешни мерки, за да може и ние да живеем нормално. Защото повече не можем да търпим.

Да не забравяме, че идат и избори!

В. Тодорова, Шумен

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 16997
архив

Журналист пита световно известен треньор:

- Как бихте описали идеалния футболист? Какви качества трябва да притежава той?

- Висока самодисциплина, спазване на режима, стриктно изпълняване на задачите, поставени от треньора, лоялност към противника, уважение на съдиите, чувство за другарство…

- Но подобни играчи има твърде малко!

- Такива играчи има, колкото си поискаш, само че те не умеят да играят футбол.. 

x
САМО В ПИК TV: Експертът по право Борислав Цеков с горещи разкрития за съдебната тесла за Корнелия Нинова и сблъсъка "Байдън - Тръмп" в САЩ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Учени с шокиращо откритие: Стресът е заразен
x