Кобрата влиза в "Островът на 100-те гривни", за да си проправи път в политиката

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Кобрата влиза в "Островът на 100-те гривни", за да си проправи път в политиката

37644
на 19.06.2024
Кобрата влиза в Островът на 100-те гривни, за да си проправи път в политиката
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кубрат Пулев влиза в най-новото риалити "Островът на 100-те гривни". Кобрата е един от участниците в екзотичното шоу, чиито снимки вече текат, но ще се излъчва наесен по Би Ти Ви.

Боксьорът не е взел пари за изявата си в шоуто, а участвал за слава и чест. Бившият на Андреа смятал в "Островът" да покаже колко е харизматичен и да спечели много фенове сред зрителите, пише "Уикенд".

препоръчано

Спортистът смятал да използва риалитито като трамплин за своята бъдеща политическа кариера. Както е известно, Пулев завърши магистърска степен по специалността "Политика и бизнес" в УНСС. Европейският шампион в тежка категория защити магистърска теза на тема: "Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в ЕС". Кобрата не крие, че има амбиции да се пробва в политиката, като дори беше измислил име на партията си - "Велика България", която трябваше да учреди на 9 юни 2021 г.

"Политиците са загубили любовта и връзката с народа и не са мотивирани да помогнат. Искали само театрално да угодят на народа, за да седи мирен и тих", заяви преди време Пулев, който призна, че е разочарован от управниците ни и иска да допринесе за по-доброто бъдеще на страната ни.

"Нямам някакви амбиции, хората казват той се гласи за президент. Много псевдопатриоти настръхват, като кажа, че ще правя проект политически. И настръхват, и им се иска да не се занимавам, и са хората, които плюят по мене индиректно, но за мен не е важно кой е Кубрат и какво ще направи Кубрат, въпросът е да се промени нещо в тая държава", допълва боксьорът.

Пулев прецизно планира всеки свой ход и смята, че "Островът" е подходящ за печелене доверието на граждани. До момента боксьорът не е участвал в риалити предавания, за разлика от брат си Тервел, когото гледахме във "ВИП Брадър" преди няколко години, но не се представи в особено добра светлина заради свалките си с фолк певицата Лияна и закачките си с нея в банята.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК