Кои са потенциалните заместници на Байдън в президентската надпревара

ЧАС ПИК

Кои са потенциалните заместници на Байдън в президентската надпревара

43563
на 22.07.2024
Кои са потенциалните заместници на Байдън в президентската надпревара
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Някои от най-добрите потенциални заместници, които биха могли да заменят президента на САЩ Джо Байдън като кандидати в надпреварата за Белия дом, са вицепрезидентът Камала Харис, губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм, губернаторът на Мичиган Гретхен Уитмър, губернаторът на Кентъки Анди Бешир и губернаторът на Илинойс Джей Би Прицкер, предаде "Ройтерс".

препоръчано

Байдън прекара последните няколко месеца в събирането на близо 4000 делегати от Демократическата партия, като спечели първичните избори в щатите и териториите на САЩ.

Тези делегати обикновено биха гласували за него, но правилата не ги обвързват или принуждават да го направят. Те могат да гласуват по съвест, което означава, че могат да дадат гласа си за някой друг.

Ако Байдън „освободи“ делегатите си, като се оттегли, може да има конкуренция между други кандидати на Демократическата партия да станат номинирани.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК