Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си

СВЕТЪТ ДНЕС

Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си

8988
на 10.04.2021
Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си
Автор:   ПИК

В популярните социални мрежи се обсъжда активно кои жени най-често омръзват на съпрузите си. Оказва се, че има няколко действия, с които съпругите лесно могат да отегчат своята половинка. „Флагман” представя няколко вида действия, които влудяват мъжете и ги отблъсват от дамите.

препоръчано

 

Кралица майка

Фразата „Аз казах ли ти?!“ боли в ухото на почти всеки мъж. И така, жените, които са свикнали да се държат във връзките си като майки на небрежен младеж, най-често започват да дразнят половинките си. Малко хора ще изтърпят постоянно да слушат как е най-добре да се хранят / обличат / почиват / работят.

свързани новини

 

Отдаване докрай

Някои жени неусетно се разтварят пред съпрузите си и изцяло им се отдават. За тях техните собствени интереси и желания не съществуват. Те се интересуват само как да угодят на съпруга си или да не загубят вниманието му. Това „подравняване“ след известно време започва да дразни, а след това става напълно непоносимо за мъжа.

 

Направи това и онова

Постоянните молби и искания дразнят много мъже в ежедневието. Ако една жена от сутрин до вечер изисква внимание, финанси и изпълнение на всичките й желания от мъжа, то той вече не иска да се изразява - всичко се превръща в тежест и досада за него.

 

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 285
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това