Кой е мистичният Веско от прокуратурата - момчето за всичко на Делян Пеевски. Плонжът от Гешев към Сарафов

Епицентър

Кой е мистичният Веско от прокуратурата - момчето за всичко на Делян Пеевски. Плонжът от Гешев към Сарафов

175724
на 21.10.2023
Кой е мистичният Веско от прокуратурата - момчето за всичко на Делян Пеевски. Плонжът от Гешев към Сарафов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Някой си Веселин Иванов - нито журналист, нито пиар, просто усърдно момче за всичко, решава кой в прокуратурата пред кой журналист да говори, като разделя медиите на “престижни” и “непрестижни”. Ха!

препоръчано

Прокуратурата, от времето на Сотир Цацаров насам, е институцията с най-ниска степен на доверие за българите. В този смисъл - да се правят интервюта с прокурори не е никак престижно. Но е необходимо.

Клетият началник на пресслужбата на главна прокуратура не съзнава, че неговата роля не е да изолира Съдебната палата от обществото, да издига стена на мълчание и непристъпност.

Не познавам този титан на мисълта. Но знам кой е. Беше медийна марионетка на Делян Пеевски - участваше в наказателната акция по смазването на телевизия BIT, подариха му сайта “Правен свят” и той го съсипа; беше медиен съветник на вицепремиера в позорното правителство "Орешарски" - смехотворната Зинаида Златанова.

Знам от колеги, че “Веско” разпраща по редакциите тъпи дописки, съчинявани в кабинетите на пишман интриганти. Когато започнаха скандалите около главния прокурор Иван Гешев - “Веско” избяга да се скрие в чужбина. И оцеля - завърна се победоносно в обкръжението на Борислав Сарафов. Резултатът: капсулиране на прокуратурата.

За ПИК TV направих две интервюта с говорителите на СГП Христо Кръстев и Десислава Петрова - имаха силен обществен отзвук: двамата прокурори са интелигентни, речовити и професионално отлично подготвени.

На 10 октомври изпратих 10 въпроса до СГП. Получих отговор, че във вторник, 24 октомври, може да се състои телевизионно интервю. Надявам се! Ако “Веско” не попречи, разбира се.

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК