КОЙ ПЛАЖУВА В "САРАИТЕ": Само Карадайъ обикаля по шорти. Фракцията "Аталай-Чакъров" с предизборен ДДС-кеш с парите от ББР

Акценти

КОЙ ПЛАЖУВА В "САРАИТЕ": Само Карадайъ обикаля по шорти. Фракцията "Аталай-Чакъров" с предизборен ДДС-кеш с парите от ББР

263617
на 25.08.2024
КОЙ ПЛАЖУВА В САРАИТЕ: Само Карадайъ обикаля по шорти. Фракцията Аталай-Чакъров с предизборен ДДС-кеш с парите от ББР
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-сетне новина и с настроение се появи от "окопите" на враждуващите в ДПС. Вече има решение как фракцията "Аталай-Чакъров", чиито представители свободно влизат в летния сарай на Доган (но само Мустафа Карадайъ си позволява да обикаля по шорти, а вероятно и да плажува), да се яви на парламентарните избори на 27 октомври, съобщава 24rodopi.com.

препоръчано

Чакъров не успя да прехвърли през Патентно ведомство Движението за права и свободи на физическото лице Ахмед Демир Доган. Провал претърпяха опитите за коалиционно залепване към така нар. други турски партии, създадени от важни бивши депесари (Гюнер Тахир също не иска дерибеи в листите и си харесва за оперативен шеф Филиз Хюсменова, а партията на Касим Дал и Корман Исмаилов вече е с нов стопанин, но формацията е твърде пасивна и с „окапала“ легитимност)  -  вече има нова партия. И тя се казва, според високооборотните постове в социалните мрежи, "ДДС с парите от ББР".

Дешифрирано: ДДС е данък добавена стойност, а ББР – Българската банка за развитие.

Припомняме, че антимафиотите и НАП заловиха организирана престъпна група, ужилила с около 9 милиона лева държавата. По време на акцията иззет беше джипът на независимия депутат от фракцията Джейхан Ибрямов. Возилото, на стойност 200 000 евро, било собственост на една от фирмите на зърнарите-дедесари.

ББР пък отпусна 150 милиона лева на Румен Гайтански-Вълка, за да придобие малката си фирма в момчилградското село Груево, а след като получи парите, даде 30 милиона на Доган.

Това е положението, в ДПС хем се карат, хем не губят чувството си за хумор! Августовско настроение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК