Кой плати на Мая

АВТОРСКИ НОВИНИ

Кой плати на Мая

664675
на 07.04.2021
Кой плати на Мая

Кой плати кампанията на Мая Манолова не е ясно и до днес. И то не от 4 март досега, ами още от есента на 2019 г. 

препоръчано

Стотиците хиляди левове се набиват още на очите на българите из цялата страна под формата на офиси, шатри, плакати, обиколки, билбордове... Да не говорим за протестите, за които Васил Божков сам си призна.

Но най-мистериозното е, че тези пари сякаш нямат край. Защото макар и да не постигнаха целта, за която се пилеят и Манолова да продължава да е мизерен фактор на дъното на парламента, изливането на кеша не секва.

Няма как по друг начин да се обясни факта, че за последните три дни тя има цели 6 интервюта в различни медии, включително държавните БНТ и БНР, както и Би Ти Ви и Нова телевизия, наред с куп оригархични издания. Буквално излива от екрани и радиочестоти, където е поканена да се изказва, наред с безкрайните й брифинги и живи включвания в социалните мрежи.

Освен ако въпросните медии не се опитват да ни убедят, че не Бойко Борисов е спечелил пети парламентарни избори с над 26% от вота, а тя с нейните 4%. Или някой се опитва да убеди тях. Ще видим, може и този път някой да си признае.

Но да се изкривяват така фактите, е не просто бягство от реалността, фалшива новина или шизофрения. Лошото за българския народ е, че е подмяна на демокрацията. При това платена. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Телците са във властта на емоцията, Стрелците и Водолеите да не започват нищо ново САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Телците са във властта на емоцията, Стрелците и Водолеите да не започват нищо ново
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Събрали се старото БСП срещу мен - Таня, Мая и Корнелия. Целият летен преврат, започнал на Росенец, беше координиран от ДБ с ДПС (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Събрали се старото БСП срещу мен - Таня, Мая и Корнелия. Целият летен преврат, започнал на Росенец, беше координиран от ДБ с ДПС (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това