Вход
София
Времето в София 7 o C

Кой се страхува от Слави Бинев? Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова и дежурният по субсидии в БНТ Найо Тицин

Кой се страхува от Слави Бинев? Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова и дежурният по субсидии в БНТ Найо Тицин

на 01.12.2014
4897
43
Кой се страхува от Слави Бинев? Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова и дежурният по субсидии в БНТ Найо Тицин
01.12.2014
43
4897

На кого е държавната телевизия - на данъкоплатеца или на клика шуробаджанаци?

Кой предложи Слави Бинев, вече се изясни – Цветан Цветанов.

Сега нека видим Кой се страхува най-силно от него.

Парадоксите сякаш нямат край - най-силен вой надава…БНТ.

Що тъй? Откъде такъв героизъм точно от вечно послушната обществена медия?

Да сте чували в последните 15 години друг път БНТ да плаши с протести? Да сте чували Бойко Василев от „Панорама” да е изразявал позиция, пази боже в дисонанс с властта?

Бойко Василев…Няма такъв храбрец… Или има, но само по линия на Слави Бинев.

С какво Слави Бинев би попречил на БНТ, Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова от „Протестна мрежа” и техния присъдружен Найо Тицин?

За да отговорим, трябва да се върнем малко назад. Тези дни медиите упорито въртят кадри от 2012 г., когато Слави Бинев опита да нахлуе в сградата на „Сан Стефано” 29, съпроводен от шумна тълпа. Кадрите са наистина срамни, брутални, несъвместими с цивилизационната етика.

Никой обаче не благоволява да припомни ЗАЩО Слави Бинев опита да нахлуе в БНТ, КАКВО го предизвика. Всъщност агресията му дойде, след като шефовете на обществената телевизия отказаха да излъчат репортаж от големия антиправителствен митинг срещу кабинета на Бойко Борисов в деня на Съединението през септември същата година.

„Това не е интересна тема” – такъв бил отговорът на шефката на БНТ Вяра Анкова.

Последва бурната реакция на Бинев, последва и негова бурна филипика срещу „кликата, обсебила държавната електронна медия и парите на българските данъкоплатци”.

Тук е разковничето, там ги боли днешните най-гръмогласни критици на Архонта.

Ами ако спази старата си закана да поиска пълна ревизия на финансите в БНТ? На безумно раздутия щат от 1600 човека? (за съпоставка Би Ти Ви произвежда пет канала само с 300 човека).

Ако в качеството си на шеф на медийната комисия потърси сметка защо само на едни и същи продуцентски къщи се раздават парите за сериали и документални филми? Ако попита, например, колко държавни субсидии от бюджета на БНТ е спечелил в последните години видният протестър и активист от ДСБ Найо Тицин?

Как и за кого се пилеят народните пари, какви са истинските рейтинги на БНТ? Колко пари изгоряха за безумието "Четвърта власт" или за другото поръчково безумие "Недадените"?

Превърната ли е БНТ в бащиния, в шуробаджанашка разпасана команда? Каква е връзката между Ивет Добромирова, Найо Тицин, Бойко Василев, Вяра Анкова, Севда Шишманова?

Лесно е днес да плюеш по Слави Бинев. Безопасно е. Най-малкото, защото самият премиер-министър ще се изкефи от протеста ти, макар и безмълвно.

Гневът на Бойко Василев и сие е „регламентиран гняв”, гняв в рамките на статуквото. И още – користен гняв: уплашени са хората някой да не им разтури колибката…

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
Зайо Цицин.
2
Хубавата Ивет е неизтребима, извира отвсякъде. А иначе наистина беше много смешно вечният страхливец Бойко Василев да проявява характер - ясно е, че е под диктовка на Бойко.
3
БНТ Е СТИГНАЛА ЕДНО ДЪНО, ОТ КОЯТО НЯМА ПО-НАДОЛУ МАЙ....
4
Бащиния на Найо и Севда Шиш. Те гепат всикото кинти.
5
Бинев ако е мъж, да ги разкости - в телевизията е пълна хавра
6
Трябва да излезен на протест срещу Бинев, но народа сам трябва да се организира, не смешниците от протестна мрежа да си играят цирковете!
7
"Четвърта власт" е полюцията на полюциите. Само перверзен мозък като Найо може да роди такова безумие. Същото е с Боршош и "Недадените", офкорз.
8
По-лесно ще се отговори на въпроса кой е против Бинев...целия народ!
9
Назначението на Бинев е скандално - още по-скандално е коя клика протестира срещу него.
10
Някой трябва да разнищи БНТ,но защо пък точно тази мутра на снимката.Слави Бинев-станал милионер още преди да навърши 30 години.Още от началото на 90те този патриот се занимава с нелегален внос на определени стоки,след това основава Холдинг "МИГ ГРУП"-принадлежащ на комунистическата групировка "МУЛТИГРУП".До преди да продаде всичките си заведения и целият си бизнес,Този "патриот" е ощетил държавата с милиони от невнасяне на ДДС+Данъци.Така че,вас от ПИК ви знаем кой ви е спонсора-ДПС+БКП/БСП/.
11
10х!!! Чистата, кристална, зашеметяваща, студена като лед, неподправена истина запраща със мекотелото Бойко Василев в крайбрежните скали!!! 101%!!! ДА!!!
12
*запраща със замах
13
Тая мутра Бинев няма място в парламента, а какво да говорим за властта и шеф на комисия за култура и медии! Тоя е за затвора, също като онзи, които го е предложил за този пост!
14
ПИК,не очаквах да сте толкова продажни! Готови сте идявола да прегърнете за пари. Колко плати Бинев за тази защитна пледоария?
15
А БИКО ОТ КАДЕ ТРЬГНА БЕ
16
Много ми е интересен Бинев, Наскоро протестираше пред БНТ, а сега ще отговаря за медиите.
17
Не ме интересува кой се страхувал от Бинев! Неговата работа не е в тази комисия и това е! Дори и за парламента не е! То цялото ПФ не е за там, но това вече е друга тема!
18
Данче, чакаме да обясниш как се познаваш с Бинев. Облагодетелствана ли си.. Никой не се страхува от Бине, архонта!Апологията ти е доста неаргументирана. Сега Слави ще разбере какво значи да си под кръстосан огън. Така както години наред той обстрелваше Б.Б.
19
СЛАВИ Б. ЩЕ РАЗТУРИ БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ШУРОБАДЖАНАЩИНА! БНТ Е МЪРТВА ТЕЛЕВИЗИЯ! ХРАНТУТНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ! НЕ ХАРЕСВАМ БИНЕВ, НО МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ СВЪРШИ ДОБРА РАБОТА!
20
Никой не се страхува бе дебили такива,щеше да е много по добре да назначат за културен отговорник адаша Джамов или Сашо Томов:-)
21
Браво ПИК .За пореден път показвате на цяла България ,какъв е истинския проблем. 1600 кламбалци се бутат за държавна заплата в БНТ.. Доколкото знам /защото никъде не го пише/ в нас има 650 000 хора на държавна заплата. Във Финландия / КОИТО СА КОЛКОТО НАС/ има 18000 държавни служители. И се чудим защо те са добре.
22
Демокрацията ще победи когато ,това гнусно червени рубладжийски комунета Волгин, Клара Маринова бъдат изхвърлени от държавната хранилка и пратени във в.Дума на заточени, при другите гнусотии Дърева и Симов. Затова тези комунета се страхуват от С. Бинев, когото много много не харесвам но съм сигурна, че ще се справи с тая червена гнилоч в държаните медии...
23
БНТ е разграден двор, там наистина е нужна ревизия-
24
Слави е мутра, но ако свърши малко работа и поразчисти авгиевите обори БНТ, ще му стисна ръката
25
18) Костадине, хас ми пеле! Мляс!!!
26
Държавата, в която ресторантьор на чалга клуб оглавява КолТурата, се казва Ташикирия. Ташикирия - не Банкя, не Биад, не иди ми дойди миот партия в партийка. Жалко, че този народ има достойна интелигенция, с която домораслата политика не може да се мери, но пък е потъпквана.
27
Няма ПО ТЪПА коментаторка от ЕЛЕКТРА във всички саитове..Е такива са всички от ПОСРАНА МРЕЖА .Едни и съжти тъпотии си пишат и си мислят ,че на някои ИДИОТ като тях /ЕЛЕКТРА/ им харесва. Това искат от АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ като наливат долари не РУБЛИ в техните все още неизвесни банкови сметки..ЕЛА МИ ЕЛЕКТРО НА ЛИЧНА СРЕЩА ДА СИ ПОГОВОРИМ НА ЖИВО/ НА 4 ОЧИ/ ЗА ДА ТЕ ВИДЯ КОЛКО ТИ Е ЪКЪЛА и АКО МЕ ОЧАРОВАШ , ЩЕ СЕ ЛИНЧУВАМ.
28
Поздрави на №19 , 21, 23, 24 и други, защото:-----------------------"Тук е разковничето, там ги боли днешните най-гръмогласни критици на Архонта. Ами ако спази старата си закана да поиска пълна ревизия на финансите в БНТ? На безумно раздутия щат от 1600 човека? (за съпоставка Би Ти Ви произвежда пет канала само с 300 човека)."---------------------------------- И това не е само в КоЛТУРАТА, ами навсякъде... ЧИНОВНИЧЕСТВОТО у нас е ТВЪРДО за СТАТУКВОТО и ще посреща на нож, всеки опит за реформи... Ето този "остатък" от социализЪма - най-трудно ще се преодолее!!!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Данке,колко взе да натракаш тия драскулки???Ти добре ли си бездарнице???Имаш ли представа кой е тоя боклук и с кого го сравняваш???Мръсна продажна писачко!!!
31
Наю колкото и скъпо да струва на данъкоплатците играе важна роля при протестите като успешно се превъплащава във В .Сидеров, освен това умее да дразни полицайте и така ги подържа в повишена бойна готовност.
32
С.б. се кротна след влизането в Е П. Не търсете в него човека , радетел за промяна . Всички видяхме 2012 г . как търсеше ожесточено промяната . Промени статуса си на " европеец " и се кротна . С подписаната декларация при ПФ , НЕДВУСМИСЛЕНО , КАКТО В.С. Е ВЕЧЕ И ТОЙ , Е ЧАСТ ОТ СТАТУКВОТО . ЗАЩА МУ Е НЕЩО ДА ПРОМЕНЯ ... ПО ВЕРОЯТНО Е , ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ , ДА ГО ПОДЧИНЯВА НА СОБСТВЕНИТЕ СИ АМБИЦИИ . Не се различава от другите амбициозни , самоизградили се мъже в държавата -Те вече се умориха , да гледат едно премляскващо стадо, от доволни затъпели мъже , които носени от инерцията на времето , приемат всички дадености .Е КАТО НЯМА ИЗГРАДЕНИ БЕЛИ КРЪВНИ ТЕЛЦА ДЪРЖАВАТА , ЩЕ СИ БОЛЕДУВАМЕ ... Вчера от КТБ , утре от кой знае .... Но пак повтарям , максимално отворете съзнанието си, и гледайте кой какво прави .... Ще откриете , че всички са много объркани ... недоволни . напрегнати , и с е т и в н и !!! Предстои ни културна промяна - без кръв и насилие !! Сетете се , че нямаме още културна революция !!! Ще дойде и всичко ще се преобрази !!! Моля за малко търпение . " Иде ли " !!! И Д Е !!
33
Не знам дали Бинев е подходящ или не ,но за мен не е нормално да се наливат 70 -80 милиона държавни пари за да хрантутим 1600 човека произвеждащи телевизия в която по-голямата част от хората гледат само новините ,не напразно дори разточителните гърци орязаха държавната телевизия и я сведоха до минимум ,но ние се оказваме по разточителни и от тях и си позволяваме да наливаме пари в нещто без което можем ,на фона на бруталната липса на пари в сектори каго здравеопазване ,социална политика и т.н. Питам Защо и кои определя числеността на служителите и с какво заслужават да им се дават пари от Държавния Бюджет ,а не се издържат от реклами и телевизионни права като всички останали телевизии ,тогава да видим дали ще са 1600 човека ,признавам ,че не разбирам от телевизия ,аз съм обикновен зрител и данъкоплатец и имам право някой да отговори на тези въпроси ,които според мен са логични .
34
Тези 1600 хрантутника може да ги разкара всяка комисия,ако има желанието.Защо мислите че тайкондиста ще го направи,а няма да сложи и той един свой човек??!!Ако ще ги строява да ги бие,може,но иначе не става-цялата държава е такава гнилоч,ще не мога да си помириша краката .България не може да се оправи сама,защото е със сбъркана генетика-трябва да бъдем колонизирани от хора,които не размахват моркова,а само тоягата.Другаря цар в това беше прав-трябва смяна на чипа.
35
би могла да поднесе и чехлите на ерудиран човек с точно 7 перфектно говорени езика като Бойко Василев! ПИКлива драскачко, виж какво на български значи NON ULTRA CLEPIDRAM и в какви случаи-точно като твоят- се употребява!
36
Чиста мутра си е, но но ръбовете го припознават като анти Пеевски, но все са си мафиотиски мутри..
37
С БНТ трябвя дя се процедира, както гърците направиха. Закриват я, и правят нова държавна телевизия с половината персонал. А сега какво е? Хем държавата я финансира, хем печелят от частна реклама и къде отиват тези пари? За хонорари към държавните заплати!
38
Ма много сте политизирани.Просто е невероятно.Личи си,че секса ви е малко.
39
колко мъка има по тоя свят , Боже........ много сте зле Пик........да ви ПИК-ам отгоре на парцаливата гнус, изливаща се от тук........колко сте продажни не е истина.......не ви ли е срам поне малко?.....какво ще кажете на децата си след време?.....
40
Изумен съм ! 1 600 души работели в БНТ.Всъщност освен новини на определено време какво по точно произвеждат там?Явно, с издигането на С.Бинев за председател на въпросната комисия Ц.Цветанов ,съобразявайки се с хъса му е преценил и то вярно,кой може да помогне да се разтури шуро баджанашката култ. формация. БРАВО !
41
Браво ПИК,че давате възможност за изразяване и на други гледни точки освен тези на "праволинейните " обслужващи известно кого и кои.
42
Може ли някой да каже,колко е спечелил Д. Цонев от БНТ и колко държави е обиколила репортера Цонева,иколко е струвала на БНТ?
43
Какви са тези Биневи тролове . На бърза ръка мутрата - архонт , напълни форума с клакьори и долнопробни тролове . Дано се задавите с парите на този нагъл гангстер !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Ало! Чувате ли ме? Прочетох че сте загубили куче и давате голяма награда на този, който го намери! - Да. Намерихте ли го? - Не, обаче почвам да го търся! Може ли да получа аванс?

няма нови новини
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
сега
2950
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с горещи подробности за форума на ООН
x
Каква си според цвета на косата?
x