Кой си ти, бе, Гвоздейков? Откъде се пръкна? Същият като Вътев...

Акценти

Кой си ти, бе, Гвоздейков? Откъде се пръкна? Същият като Вътев...

60610
на 19.09.2023
Кой си ти, бе, Гвоздейков? Откъде се пръкна? Същият като Вътев...

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако не бяхме отменили забраната за внос на зърно от Украйна, щяха да ни бъдат наложени глоби от Европейската комисия (ЕК). Това каза в предаването „Лице в лице“ по БТВ наместникът на колониалната администрация Кирил Вътев, който е земеделски министър.

препоръчано

Същият е и крупен колбасар, заемащ поста "министър" в явен конфликт на интереси, защото работи предимно с вносни суровини и тукашните "досадни" животновъди само и единствено му пречат.

Тези не спират да лъжат и да манипулират населението. Вътев, вземи пример от Унгария, Полша, Словакия, а от вчера и Румъния.

Вие предадохте българското земеделие и не се свените да пропагандирате всевъзможни гадости срещу хората, които гарантират продоволствената сигурност на България. Някакво зърно, отгледано от мултинационални концерни на територията на Украйна, било по-евтино и дъмпинговият му внос щял да намли цените на хранителните продукти. Нищо подобно няма да се случи. Ще унищожите това, което е останало от българското селско стопанство и печалбите ще отидат в една малка група преработватели и основно в търговци и прекупвачи. Вие унищожавате България, и то целенасочено.

Според някой си Гвоздейков, който е министър на транспорта, българските земеделци "правели" руска пропаганда и Денков с право ги нарекъл "терористи". Какъв терорист и милионер е човек, който отглежда 2000 овце и работи по 16-17 часа? Защо да е терорист някой с 300 пчелни кошера или с 50 декара овощни насаждения? Кой си ти, бе, Гвоздейков? Откъде се пръкна?

Тези нямат намерение да решават никакви проблеми на земеделците, а са мобилизирали целият информационен ресурс да бълва всевъзможни лъжи и манипулации, с едничката цел да настройват останалата част от народа срещу трудещите се в сектор земеделие. Скоро наистина ще ядем предимно насекоми.

Интересно дали миньорите и топлоенергетиците, които излизат днес на протест, също ще бъдат обявени за терористи и агенти на Кремъл от психясалата соросоидна насекомоядна паплач.

Никога подобни нищожества не са стояли начело на Родината ми. Това не е правителство, а РЕЖИМ, хунта. Те искренно мразят и презират България и българския народ!

Очевидно им е нужна само територията - ние сме излишни и пречим.

ДА ДОЙДАТ ТРАКТОРИТЕ! ТУК НЕ Е УКРАЙНА!

Страхил Ангелов

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК