Кой стои зад Главчев - Борисов или Пеевски. Защо крият "рамката" за Украйна

Акценти

Кой стои зад Главчев - Борисов или Пеевски. Защо крият "рамката" за Украйна

153998
на 28.06.2024
Кой стои зад Главчев - Борисов или Пеевски. Защо крият рамката за Украйна

Последвайте ни в Google News Showcase

Ето я Рамковата позиция на Правителството за Срещата на Върха на НАТО!

Видяхте ли я? Става ли за четене?

Според документите на правителството тази позиция е секретна. Защо е секретна? Какво крие? Откога влизането във война не е работа на народа, който ще бъде задължен да мре в нея?

Праща ли още оръжие НАТО и в частност България в Украйна? Ще участват ли български войски във военни операции? Ще излитат ли украински Ф – 16 от български летища, за да атакуват цели в Русия? Все опасни въпроси със смъртоносни отговори. И кой е Правителството? Кой стои зад Главчев, след като Радев се отказа? Борисов или Пеевски?

Николай Бареков

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК