КОЙ Я ПРЕГРЪЩА? Ивана "разцъфна" заради нов мъж (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

КОЙ Я ПРЕГРЪЩА? Ивана "разцъфна" заради нов мъж (СНИМКА)

60974
на 29.07.2020
КОЙ Я ПРЕГРЪЩА? Ивана разцъфна заради нов мъж (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Самотните дълги нощи вече са в миналото за поп фолк дивата Ивана. Певицата на народа отново е намерила любовта, личи от последния й пост в социалните мрежи.

"Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек!", пише изпълнителката. Тя е поставила сърце в знак на любов под публикацията си.

Примата на поп фолка е публикувала и снимка от басейна край баровски хотел в Несебър. На кадъра Ивана изглежда поне с 10 години по-млада, а усмивката озарява лицето й.

Само няколко дни по-рано певицата сподели с феновете си болезнено преживяване от същия хотел. "Боли, пари, щипе! Лошото на хубавата компания на плажа е, че не усещаш как слънцето изгаря болезнено кожата ти, затова днес ще се погрижа за "раните" си..“, призна Ивана, а феновете й останаха изумени от фотоса на любимката си и плажните й неволи.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК