Кокала прибира изгонен от "Левски"

Футбол

Кокала прибира изгонен от "Левски"

5032
на 15.10.2014
Кокала прибира изгонен от Левски

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Освободеният от Левски Радослав Димитров е на път да се озове в Хасково, пише "Тема Спорт". Десният бек е получил предложение от новия треньор Емил Велев, което все още обмисля. Той обаче почти сигурно ще приеме да облече екипа на новака в "А" група.

В момента 26-годишният футболист е свободен агент, след като през август договорът му със "сините" беше прекратен. От тогава досега той не е играл професионален футбол, като поддържа форма самостоятелно.

През този сезон бившият национал има само два мача. Той изигра пълни 90 минути при успеха на Левски над Локомотив (София) с 1:0, а срещу Берое се появи като резерва на мястото на Веселин Минев, записвайки 45 минути.


Източник: sportal.bg

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК