Кола блъсна велосипедист на кръстовище в Сливен

Инциденти

Кола блъсна велосипедист на кръстовище в Сливен

6112
на 20.07.2023
Кола блъсна велосипедист на кръстовище в Сливен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Осемдесетгодишен велосипедист е бил блъснат от автомобил, управлявана от жена, на кръговото кръстовище "Розова градина" в Сливен, съобщи за БТА говорителят на областната полиция Първолета Мандинска.

препоръчано

Сигналът за инцидента е от 17:27 ч. днес, когато е час пик за движението в града, а на кръстовището, което е натоварено, са се образували задръствания, казаха за БТА водачи на автомобили, преминали оттам.

Пострадалият е откаран за преглед в болница за установяване на телесни повреди.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК