Кола отнесе полицай с мотор на Е-79

Инциденти

Кола отнесе полицай с мотор на Е-79

12260
на 08.06.2019
Кола отнесе полицай с мотор на Е-79
Автор:   ПИК

33-годишен полицай е с фрактура на ръката, след като управляваният от него мотор е бил ударен от лек автомобил на главен път Е-79 край град Кочериново. Инцидентът е станал към 12:30 ч преди кръговото на пътен възел "Бараково".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Лек автомобил "Хонда" с врачанска регистрация след кръговото завива наляво, излизайки от Е-79, за да се включи в АМ "Струма" в посока Благоевград. Така отнема предимството на идващия насреща му по Е-79 полицай мотоциклетист, който след удара пада на земята.

След преглед в МБАЛ-Благоевград е установена фрактура на лакътя и служителят на реда е настанен в ортопедията за лечение. Той не е бил на работа по време на инцидента.

Над два часа продължи заснемането на произшествието и установяване причините за сблъсъка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК