Кола пламна в движение между Стара Загора и Казанлък

Инциденти

Кола пламна в движение между Стара Загора и Казанлък

88033
на 18.05.2024
Кола пламна в движение между Стара Загора и Казанлък
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Движението по пътя I-5 между Стара Загора и Казанлък в района на село Черганово се осъществява в едната лента поради запалено моторно превозно средство, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

препоръчано

Преминаването в участъка се регулира от екип на "Пътна полиция". 

При инцидента няма пострадали, автомобилът се е самозапалил, уточниха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора, предава БТА.

Инцидентът е станал около 15:15 часа в платното в посока към Казанлък. На място се е отзовал един екип на Районната пожарна служба, съобщава старши инспектор Михаил Михов, началник на група "Оперативен център" към Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“. 

Екипът все още е на място, но огънят е потушен, предстои разчистване на пътното платно.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК