Кола се вряза в пешеходци в Гуанджоу, остави пет трупа

Азия

Кола се вряза в пешеходци в Гуанджоу, остави пет трупа

9791
на 12.01.2023
Кола се вряза в пешеходци в Гуанджоу, остави пет трупа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж се вряза с колата си в голяма група пешеходци в Гуанджоу, убивайки петима души и ранявайки други 13, съобщава Би Би Си.

препоръчано

Катастрофата е станала по време на вечерния час пик на оживено кръстовище в южния град с 19 милиона жители. Инцидентът предизвика широко обществено възмущение, като мнозина обвиниха мъжа, че умишлено е нападнал хора.

Полицията е задържала 22-годишния водач и е започнала разследване.

В Китай и преди са ставали подобни инциденти. През февруари 2022 г. шофьор се вряза с мини камион в хора в южната провинция Фуджиан, убивайки трима и ранявайки девет.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК