Кола се размаза в ТИР на непочистения път между Криводол и Враца (СНИМКА)

Инциденти

Кола се размаза в ТИР на непочистения път между Криводол и Враца (СНИМКА)

6931
на 26.01.2021
Кола се размаза в ТИР на непочистения път между Криводол и Враца (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кола се е ударила в ТИР на заснежения и непочистен път между Криводол и Враца. Инцидентът е на Криводолско шосе, на спускането преди разклона за село Лиляче.

препоръчано

Там водачът на плевенската тежкотоварната машина, който пътувал към Враца, отбил, за да сигнализира за непочистеното трасе на тел. 112, тъй като ТИР-овете не могат да се движат. Тогава водачът на пътуващия в насрещното "Опел Астра" не успял да реагира и намалил скоростта, при което се поднесъл на пътя и се забил челно в ТИР-а.

Зад волана на леката кола е бил мъж от врачанските лозя, който пътувал към селото, за да си купи цигари, уточнява "БулНюз". За щастие при удара има само метериални щети, като по-сериозни са по предницата на лекия автомобил.  

На мястото има полицейски екип, който работи по изясняването на причините, довели до произшествието.  

Пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като лентата в посока Враца е заета от отбили ТИР-ове, които не могат да се движат заради непочистения път.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК