"Колдплей" ще изпълняват музикални поздрави за фенове на концертите си

ЧАС ПИК

"Колдплей" ще изпълняват музикални поздрави за фенове на концертите си

5471
на 21.12.2015
Колдплей ще изпълняват музикални поздрави за фенове на концертите си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Почитателите на "Колдплей" ще могат да поръчват любимите си песни по време на концертите на групата. Това ще става в специална кабинка, в която феновете ще могат да влизат и на видеозапис да помолят групата да изсвири нещо специално за тях, като обяснят причината това да е любимата им песен.

препоръчано

Практиката ще бъде въведена през новото турне на британските музиканти, което започва в аржентинската столица Буенос Айрес на 16 март. За май и юли са насрочени европейските концерти от турнето.

Групата е готова със своя сетлист, но е отделила специална част от шоуто за желанията на хората. „Искаме да е нещо като стаичка за паспортни снимки, в която хората да ни дадат причина защо искат да чуят тази песен, така че да има някаква цел в изпълнението ни”, обясни идеята на поздравителните фрагменти вокалистът Крис Мартин в интервю за "Сън".

„Като засвирим ще можем да кажем например „Това е за Хелън от Болтън, на която тази песен й напомня за баща й”. Наистина обичаме да свирим стари наши песни. В това турне ще имаме сетлист, в който се чувстваме добре от начало до край”, допълни Мартин. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК