Вход
София
Времето в София 11 o C

Колко пъти в седмицата трябва да правите секс

Колко пъти в седмицата трябва да правите секс

на 23.09.2020
14236
0
Колко пъти в седмицата трябва да правите секс
Автор: ПИК
23.09.2020
0
14236

Повечето хора смятат, че честотата на половите контакти е знак за взаимно задоволяване. Щастлива е онази двойка, която има задоволителен сексуален живот, казват хората. И всички подразбират, че това означава секс поне четири пъти в седмицата.

Всъщност честотата на любовните моменти в една връзка са строго специфични. Главните причини, които определят желанието за любовни ласки са няколко- възрастта на партньорите, физическото и психическото им състояние, работа им, и най-вече степента на интимност, която съществува между двамата.

Доказано е, че влияние на сексуалното желание оказват хормоните, а не честотата на контактите. Повечето хора смятат, че има връзка между желанието и честото правене на любов, но не трябва да се забравя, че фактори като умора и липса на време пречат на самия акт, но не и на желанието.

Има много причини, които влияят негативно на сексуалното желание и които нямат нищо общо с влечението на двамата партньори един към друг. Грип, мигрена, предменструален синдром, негативни мисли, стрес- всички тези неща пречат на желанието. Когато човек не се чувства добре в кожата си, е нормално да не иска никой да го доближава.

Ако всеки от нас взима предвид тези прости факти, много от сексуалните проблеми няма да съществуват.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33953
архив

Собственик на дог се оплаква на ветеринарния лекар: – Кучето ми постоянно гони автомобилите. – Всяко куче прави това. – Да, но моето ги хваща и после си ги заравя в градината…

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Откриха нов симптом на коронавируса
x