Колтуклиева гневно: Един лигльо Цинти-ри-минти-ри от държавната БТВ се репчи на Стъки и 111 000 българи...

Епицентър

Колтуклиева гневно: Един лигльо Цинти-ри-минти-ри от държавната БТВ се репчи на Стъки и 111 000 българи...

97460
на 04.11.2022
Колтуклиева гневно: Един лигльо Цинти-ри-минти-ри от държавната БТВ се репчи на Стъки и 111 000 българи...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един лигльо, който си търси чувството за хумор като отчаян ловец на бисери в Перловската река, снощи, в някакво тъпо шоу по държавната БТВ, се заяждал с нашия Инициативен комитет за смесено гласуване - с машини и с хартиени бюлетини. 

препоръчано

Николаос Цинти-ри-минти-ри словоблудствал срещу законното право на българите да имат избор как да упражнят правото си на вот. Набедил ни, че смятаме българите за прости хора, които не могат да се справят с машините.

Напротив! Смятаме българите за достатъчно интелигентни и информирани, за да нямат безпрекословно доверие на машините - особено по начина, по който се употребяват у нас, без контролно преброяване на разписките и без одит на “Информационно обслужване”. От първата ни пресконференция, на 8 юни в БТА, обясняваме в какво се състои нашата идея. За няколко седмици събрахме 111 000 подписа за връщане на хартиената бюлетина, а подписката депозирахме в 47-то Народно събрание. 

БТВ не изпратиха репортери, не се интересуват от мотивите, не защитават интересите на избирателите, които не искат да приемат монопола на мадуровките. 

Един лигльо, който има по-малко екранно обаяние от стола, на който се върти като ухапан от рой пчели, смята, че е голямо геройство да се репчи на Станислав Недков, наричайки го “онова нещо” Стъки. Станислав Недков е шампион, председател на федерация, има няколко висши образования и магистратура. И оня екранен палячо, с писклив гласец, не може да му стъпи на малкия пръст. 

Свързах се днес с главния редактор на шоуто, симпатичен младеж на име Цветомир Семов, който ми обясни, че трябва да изпратим писмо с молба за право на отговор до началниците на БТВ, пък те да решат какво да правят. Аз да му кажа, понеже тези случайници, пишман-телевизионери, не знаят, че е в интерес на медията, да потърсят мнението на засегнатите. Така повеляват правилата на плурализма. 

Членовете на Инициативния комитет имаме свои медии - ПИК, Труд, 5Gmedia, Bulgaria News, популярни сме в социалните мрежи. Всъщност, разполагаме с повече любознателни читатели от изтерзаните от скука зрители на Николаос Цинти-ри-мин-тири. И ще продължаваме да им говорим като зрели и мъдри хора - Демокрацията е право на избор!

П.П. А БТВ е държавна телевизия, защото се храни с милионите от държавните министерства, от агенции и от държавната лотария.

ПП 2… Снощи “Шоуто на Цитиридис” по БТВ е генерирало рейтинг около 5% от активната аудитория, т.е. около 140 000 зрители на възраст 18-49. Мижав интерес.

Всеки ден ПИК се чете от 1 300 000.

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК