Колтуклиева занули анонимничката на ген. Атанасов от дебата по БТВ: Кристина Петкова е безсмислена калинка! Крие, че е съпруга на кмета на "Триадица"

Епицентър

Колтуклиева занули анонимничката на ген. Атанасов от дебата по БТВ: Кристина Петкова е безсмислена калинка! Крие, че е съпруга на кмета на "Триадица"

206179
преди 4 часа
Колтуклиева занули анонимничката на ген. Атанасов от дебата по БТВ: Кристина Петкова е безсмислена калинка! Крие, че е съпруга на кмета на Триадица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Една кресла от кокошарника на ген. Атанас Атанасов се държа безобразно днес, по време на дебата по БТВ между представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

препоръчано

Аз водя предаванията на ПИК TV директно от парламента от две години - това нещо не съм го запомнила с нищо. Какво Кристина Петкова е сторила за държавата, за шепата избиратели на ДСБ - загадка. Не е единствена. Пълнеж като нея - колкото щеш в кандидатските листи на умно-красивите безделници.

Тази анонимничка нещо изкудкудякваше, докато Делян Добрев аргументираше позициите си … и хоп, изведнъж реши да подскочи на дувара и да изкряска - било я срам, когато Бойко Борисов обикалял по света да представлява България.

Когато лидерът на ГЕРБ работеше като министър-председател, беше любимецът на канцлера Ангела Меркел, която задаваше тона на световната политика; беше близък със Силвио Берлускони; президентът Доналд Тръмп демонстрираше към него неподправена симпатия; целият елит на управляващата Европейския съюз Европейска народна партия идваше и още идва заради него на крака в България; президентът Реджеп Ердоган му правеше евала и това беше в полза на страната ни; всички президенти и премиери на Балканите слушаха неговата дума … не беше спряно нито едно евро от европейските фондове. Да, той не можеше директно да разговаря на световните форуми на английски, но това не пречеше да го наричат приятелски Бойко и да се разбират с него.

Кирил Петков се озърташе като лалугер в трънака из кулоарите на Европарламента, белким някой му обърне внимание; съчини цяла фейк-история с президента Джо Байдън, на когото за секунди пресече пътя; австрийски държавник го изобличи в лъжа, че са постигнали договорка за “Шенген”; беше жалка история, когато с чаша в ръка се прилепи към Урсула фон дер Лайен и гръцкия премиер Кириакос Мицотакис … цял сериал от срамни епизоди на прошляк, комуто никой не обръща внимание. А за Николай Денков никой така и не разбра, че по случайност е министър-председател на държава-членка на Евросъюза; заради неговите алчни министри губим пари от Плана за възстановяване и устойчивост. Впрочем, той стана министър-председател заради благоволението на Бойко Борисов. Когато напълни академичните си гащи от страх по време на протестите на земеделците и енергетиците - кой го спаси - Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Кристина Петкова упорито крие, че е съпруга на кмета на столичния район „Триадица“ Димитър Божилов - някак не е много за хвалба тази семейственост сред демократите. На безсмислената калинка да припомня - създателят на ДСБ Иван Костов беше коалиционен партньор на ГЕРБ по същото това време, Христо Иванов му беше министър.

Всеки може да обича и мрази, да признава или отрича когото си поиска в политиката. Но трябва да изпитва поне малко респект към истината.

Корупция ли?! А кой даде на бизнес-партньора си Кирил Петков офис в университетска сграда? Кой отпусна държавни пари от МОН за кантората, в която служеха Лена Бориславова и Никола Минчев? Кой се опита да пробута в ПВУ фирми на свои хора? Той: Ники иска да пътува. Това и с най-добрия сапун не се отмива. Не става.

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК