Колтуклиева засече Слави: Не е прав! Има претенции към Борисов, а самият той се води от егоистични партийни интереси

Акценти

Колтуклиева засече Слави: Не е прав! Има претенции към Борисов, а самият той се води от егоистични партийни интереси

378991
на 05.08.2024
Колтуклиева засече Слави: Не е прав! Има претенции към Борисов, а самият той се води от егоистични партийни интереси
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Според Слави Трифонов е “глупаво и безотговорно” да не се подкрепи правителство с третия мандат на неговата партия. А не беше ли глупаво и безотговорно “Има такъв народ” да не подкрепи правителство с първия мандат?! Нямали различия с ГЕРБ-СДС по важните теми и основните политики. Тогава защо групата на Тошко Йорданов не гласува за Росен Желязков и неговия кабинет? Щеше да бъде спестено много парламентарно време и обществена енергия.

препоръчано

По каква точно причина с ДПС-Доган може, но с ДПС-Пеевски не може? И защо от ИТН не ми отговориха ясно и еднозначно: имало ли е техен представител на тайната среща онази вечер в офис до НДК, на която камерата на ПИК засече Кирил Петков, Ивайло Мирчев, Костадин Костадинов, Рамадан Аталай и Атанас Зафиров?

Не е прав Слави. Има претенции към Бойко Борисов да прояви “държавническо поведение”, а самият той се води от егоистични партийни интереси, мъчи го безпокойство “какво ще кажат хората”. Хора всякакви. Губещ политик е този, който плаща данък обществено мнение, вместо да се води от интересите на обществото и да формира мнение с визионерството си.

В гардероба на всеки човек и на всеки политик има скрити скелети. Съществуват зависимости и обременености. Обаче, за едни може да се замижи, за други - не. Това принципно ли е?

Апропо, не два, както Слави твърди, а три “политически субекта” не заявиха подкрепа за кабинет с третия мандат: ГЕРБ-СДС, ППДБ и ДПС. Според регистрите на Народното събрание има една ПГ на ДПС, с председател Делян Пеевски, останалите - от обкръжението на Рамадан Аталай, са независими народни представители. Да бъдем прецизни с фактите.

Соня Колтуклиева
 
 
 
 
 
 
 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК