Колтуклиева: Кики се скри зад мощния гръб на Ники - симпатизантите на ГЕРБ нямат проблем с ДПС, а с ПП

Акценти

Колтуклиева: Кики се скри зад мощния гръб на Ники - симпатизантите на ГЕРБ нямат проблем с ДПС, а с ПП

181574
на 22.06.2024
Колтуклиева: Кики се скри зад мощния гръб на Ники - симпатизантите на ГЕРБ нямат проблем с ДПС, а с ПП
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

И да знаете - след обиколките ми из страната по време на кампанията, ще ви кажа със сигурност - електоратът на ГЕРБ няма проблем за коалиция с ДПС. Има проблем - голям проблем! - за коалиция с ПП.

препоръчано

Защото: Кирил, Асен и Рашков арестуваха Борисов; притискаха ГЕРБерите по места; смазваха кметовете на партията; уволняваха и безчинстваха.

Това, че Делян Пеевски е в списъка “Магнитски” не им е драма. Драмата е в спрените от Асен Василев пари за общините; лобистките включвания на приближени фирми в списъка по ПВУ; признанията на “Промяната” за кеша и ала-бала с машините и президента; пудела с пачките от контрабандата; наглостта на Лена с подписите за “Корал”; инфантилността на Кирил; наглостта на Ники да пътува … безвремието от 2021 година насам … хаоса.
Затова не излязоха да гласуват за ГЕРБ масово - това беше бунтът им срещу “сглобката” и подарената власт на шарлатаните, които не познават срам и мяра.

Не знам защо Бойко Борисов толкова много се притеснява от ДПС и търси ДБ. То вече няма “Демократична България” - има някакви безличници по маратонки и тумбаци с изпомачкани ризи - няма ги Христо Иванов, Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева, ген.Атанасов ще дреме на стола на заместник-председателя на парламента …
Кики се скри зад мощния гръб на Ники.

ППДБ са наврени в ъгъла; Лена гледа като уплашена кошута, Асен Василев се занимава с моите чанти … Ти-ши-на. Инат. И обърканост. Безпомощна злоба.

Делян Пеевски е силната фигура, която търсят недоволните при нужда. Бойко Борисов е лидерът, когото признават свои и чужди.

Останалите са статисти и кресльовци.

Това е положението.

Иначе може да си философствате на полувремето на мача.

Нещата са такива, каквито са.

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК