Колтуклиева ядосано: ГЕРБ, стегнете се! Хората са разочаровани от перспективата да се коалирате с ПП. Стига кампании "Избираме живота", пометете измамните Кирета!

Епицентър

Колтуклиева ядосано: ГЕРБ, стегнете се! Хората са разочаровани от перспективата да се коалирате с ПП. Стига кампании "Избираме живота", пометете измамните Кирета!

67928
на 05.08.2022
Колтуклиева ядосано: ГЕРБ, стегнете се! Хората са разочаровани от перспективата да се коалирате с ПП. Стига кампании Избираме живота, пометете измамните Кирета!
Автор:   ПИК

350 000 евро! 

препоръчано

Малеееййй! Много пари, бе. И за какво?! Ще ви кажа за какво. 

Някой от наглите службогонци-жълтопаветници, внедрени в ГЕРБ от Румяна Бъчварова, приятелката на зловредния дует Иво Прокопиев-Иван Кръстев, тръгнал да убеждава Бойко Борисов, да поканят в България един световно известен експерт по…измами с машинния вот.

По разкриването им, де. 

В Америка той бил направил адски впечатляваща демонстрация: как може да се вкарат в системата имената на Джоузеф Байдън, Доналд Тръмп и Ориентъл Джеймз Симпсън и да изкара победител - кой? О Джей Симпсън. 
Щял да направи подобна демонстрация в България -  срещу 350 000 евро. Ако някой се навие…

Бойко Борисов отказал, разбира се. Светкавично. 

Около лидера на ГЕРБ, мине-не-мине време, току се завихря пясъчна буря от мистификатори: я приятели на някой държавен секретар на САЩ, я луксозни екскурзианти до Вашингтон и Брюксел, я раболепни посетители на “Козяк”, я консултанти на световни организации от нищоправещи словослагатели и манипулатори. В дни на криза и изолация, те мигом отлитат надалеч - дим да ги няма, замирише ли им на власт… бум-тряс, връщат се завчас. 

Накратко. Стига вече с тези фейк-анализатори и ала-бали-затори. Малцина в 47-я парламент ни подкрепиха нас, от Инициативния комитет срещу задължителния машинен вот и за връщане на хартиените бюлетини, макар да успяхме за кратко време да съберем 110 000 подписа; безхаберниците в Народното събрание лишиха десетки хиляди българи от правото на вот. 

Историята е недвусмислена. Президентът Радев, дясната му ръка Николай Копринков, областните управители, сатрапът Бойко Рашков, държавната администрация, машините и донорските милиони, спечелиха изборите на ПП “Продължаваме промяната”на 14 ноември 2021 г.. 

На всеки зрящ и четящ, на всеки интелигентен българин това му е от ясно по-ясно. 

Клоунът-Хищникът-Ковчежникът се провалиха с гръм и трясък. Злокобното наследство, оставено от Кирил Петков-Асен Василев-Даниел Лорер плюс антуража им, приближените им министри и администратори из страната, дълго ще вгорчава живота на българите, изправени пред зловещата перспектива за студ, глад и мизерия. 

От април 2021 г. е ясно, че коалицията ГЕРБ-СДС е първа политическа сила. Това са реалностите. Да, управлявалите 3 мандата губят избиратели, спада избирателната активност, критиките към тях са основателни, умората и желанието за промяна са видими…И все пак. Победата на “Има такъв народ” и победата на “Продължаваме промяната” бяха служебни победи. ГЕРБ си остава най-голямата политическа партия в България. 

Затова… тя носи отговорност пред хората, не само пред избирателите си. Стегнете се! Не е време за шеги и закачки. Променете се! 

Идете в провинцията, по градове и села - обяснявайте на хората - от уките до неуките - как се гласува с машините. Освободете ги от страховете им от машините. 

Излезте от Фейсбук и от телевизора и се изправете пред човека - пред избирателя. 

Петьо Блъсков-младши днес го каза по най-умния и верен начин: “Вместо да си слагате снимчици, че сте "избирали живота", приятели от ГЕРБ, работете за установяване и доказване на стотиците престъпления на  криминалната шайка на Киро, която остави държавата в руини. 
Само схемата с газа е престъплението на века. Булгаргаз от печалба 60 млн. лв. при встъпването в длъжност на  мошениците за 8 месеца оставиха дружеството с 500 млн. лв. загуба… “ 

Да, и не е само това!

Колко далеч ще стигне служебното правителство в разкритията за далаверите на кабинета “Петков”? Толкова далеч, колкото позволи Херо Мустафа ли?! Някой трябва да й се противопостави. Стига толкова! 

…Звънят ми много хора, мои читатели и Фейсбук-почитатели. Разочаровани са и са гневни заради перспективата ГЕРБ да се коалира с “Продължаваме промяната” след предсрочните избори - есенните или пролетните. Казвам им: от вас си зависи - ако ГЕРБ постигне много добър резултат, ГЕРБ може онези, жълтопаветниците, да ги приобщи, обезличи и претопи. Дължите им го. Заради цялата врява и бруталност на “изчегъртването”. 

Сега базисно почтените, свестните и смелите хора имаме една обща задача - всички заедно, със служебния кабинет, трябва да демаскираме докрай измамниците от ПП “Пълен провал” и сътрапезниците им от ДБ и БСП. За да не се повтори най-зловредното, олигофренско и траги-комично управление в най-новата история на България. НИКОГА ПОВЕЧЕ! 

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК