Комисията за Нотариуса заседава, вика прокурор и съдия

Темида

Комисията за Нотариуса заседава, вика прокурор и съдия

11096
на 22.02.2024
Комисията за Нотариуса заседава, вика прокурор и съдия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съдия Владислава Цариградска и прокурор Невена Зартова ще бъдат изслушани във временната комисия в парламента, създадена да разследва фактите около групата на Нотариуса.

препоръчано

Това е второ заседание на комисията и е пореден епизод в търсене на истината за дълбочината на влиянието и механизмите за натиск на схемата на убития Мартин Божанов, отбелязва БНТ.

Съдия Цариградска заговори за натиска, който е упражняван върху нея още преди 4 години, но тогава думите й не получават отзвук. Заради заплахите към нея тя все още е с охрана.

Ново производство срещу Зартова - какво се случи на изслушванията във ВСС
Името на Невена Зартова беше свързано с това на Нотариуса като част от групата му за натиск около него от гръцките бизнесмени Каламарис и Дикос.

Тя подаде оставка като районен прокурор на София, но преди това, за да се разграничат от нея, оставка подадоха и четиримата й заместници. Срещу нея беше образувано второ дисциплинарно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК