Композитор проплака от Невена Пейкова - спор за пари съсипа успешния тандем на финалистката в "Х Фактор" и Пресли

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Композитор проплака от Невена Пейкова - спор за пари съсипа успешния тандем на финалистката в "Х Фактор" и Пресли

26769
на 07.06.2019
Композитор проплака от Невена Пейкова - спор за пари съсипа успешния тандем на финалистката в Х Фактор и Пресли
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Композиторът Преслав Бориславов-Пресли, който работи с певицата Невена Пейкова още от времето когато тя е в лейбъла на Саня Армутлиева, се оплака от некоректно отношение на нейна страна относно финансовите им взаимотношения. Двамата музиканти развивали успешна дейност, като освен съвместен албум, са писали песни за много родни изпълнители.

препоръчано

Задачата на финалистката от "Х Фактор" била да намира изпълнители, които да поръчат песен, като организира всичко допълнително като текстописци и т.н., както и да осигури плащането. А Преслав, който не живее в страната пишел музиката и аранжиментите. Основен клиент била голяма компания в поп фолк жанра, която макар и да остава неназована най-вероятно е "Пайнер мюзик". Печалбата делели по равно, а Невена трябвало да превежда частта на Преслав по банков път, пише "LifeOnline.bg".

До един момент всичко вървяло чудесно, разказва Преслав Бориславов в нарочно видео. Той обяснява, че изведнъж ексфакторката започнала да бави плащанията за продадените вече парчета. Стигнало се до там, че той пишел песни, изпълнителите си ги плащали, но Невена така и не му превеждала дължимата сума. Той търсел обяснение, а тя се оправдавала със забавяне на плащанията. Изгубени преводи от банката, а веднъж дори заявила, че определен изпълнител не можел да си плати защото майка му починала.

След дълъг период на търпение, толерантност и вяра в доброто, Пресли решил да провери думите и звъннал на изпълнителя, който уж имал затруднения. Той заявил, че песента била отдавна платена на Невена. Всички опити да си получи парите и да подобри климата в отношенията им се оказват неуспешни.

Относно албума, песните и видеата на Невена, създадени съвместно с Пресли, той казва, че са свалени от платформите. За промоцията на "тавата" е била поканена и Ивана, която в крайна сметка отказала да участва в последния момент. Композиторът и изпълнител в албума нямал никакво желание да се прави тази промоция и да участва в нея, заради лошото отношение на Пейкова към него. Тя от своя страна обяснявала навсякъде, че той е възпрепятстван и затова няма да присъства.

В заключение Преслав споделя, че не става въпрос за парите, а за разрушеното приятелство, загубата на доверие и некоректното отношение на близък човек.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК