КОНПИ иска отнемане на близо 600 000 лв. от обвиняема за пране на пари

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

КОНПИ иска отнемане на близо 600 000 лв. от обвиняема за пране на пари

7254
на 22.04.2015
КОНПИ иска отнемане на близо 600 000 лв. от обвиняема за пране на пари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) внесе иск в Софийския градски съд (СГС) за отнемане на 592 862 лв., собственост на Василка Карчина. Това са налични средства по банкови сметки на Карчина, която е обвиняема като част от организирана престъпна група за пране на пари.

препоръчано

Групата беше разкрита при съвместна операция на българските служби и DEA (Агенцията за борба с наркотиците към Министерство на правосъдието на САЩ), съобщиха от КОНПИ. С друг иск на КОНПИ пред СГС се иска отнемането на 218 900 лв. от търговищкия бизнесмен Димо Димов и семейството му. Това са апартамент в София, както и левовата равностойност на дружествени дялове и продажба на собственост. Димов има повдигнати обвинения за данъчни измами при търговия с горива. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК