КОНСПИРАЦИЯ: На Марс изригна огромен вулкан (ВИДЕО)

ШАРЕН СВЯТ

КОНСПИРАЦИЯ: На Марс изригна огромен вулкан (ВИДЕО)

33587
на 29.10.2018
КОНСПИРАЦИЯ: На Марс изригна огромен вулкан (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Европейската космическа агенция публикува нова снимка на Червената планета, която незабавно привлече вниманието на уфолозите, астрономите и конспираторите.

препоръчано

На снимката ясно се вижда планинския вулкан Арсия, разположен в района на провинция Марс Фарсида. Удивителното е, че на кадъра се наблюдава дълга и дебела димяща следа, която излиза от устието на огромен вулкан.

Известно е, че образът е нарпавен на 18 октомври тази година от Европейската автоматизирана междупланетна стнация "Марс Експрес", т.е. не може да има съмнение относно автентичността на изображението.
Учените отричат изригването на вулкан, като твърдят, че на снимката се виждат просто облаци от вода и лед на Червената планета.

Разбира се, поддръжниците на конспиративните теории не вярват твърде много на специалистите и предполагат, че те ни заблуждават, представяйки Марс като безжизнено и празно небесно тяло, където няма нищо интересно и сравнимо с феномените на Земята.

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 314
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това