Конфискуваха над тон и половина синтетични наркотици в Турция (ВИДЕО)

ВИДЕО

Конфискуваха над тон и половина синтетични наркотици в Турция (ВИДЕО)

17669
на 03.08.2024
Конфискуваха над тон и половина синтетични наркотици в Турция (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Общо 1549 кг метамфетамин и стимуланти са били заловени при операция срещу наркотрафика на турските сили по сигурността.

препоръчано

Операцията под кодовото название „Наркостомана-30“ (Narkoçelik-30) e била осъществена в Истанбул и Ялова.

По сигнал, че с кораб от Иран са били доставени наркотици, екипите са предприели едновременна акция на различни адреси в двата града. 

„При операцията, проведена на 8 различни адреса в Истанбул, бяха конфискувани 240 килограма метамфетамин. В Ялова при обиски на 2 различни адреса бяха конфискувани 1259 килограма метаамфетамин в течна форма, 50 килограма метаамфетамин на кристали и 77 килограма наркотични стимуланти. Задържани са 8 души. Разследването продължава“, посочи министърът на вътрешните работи Али Йерликая в платформата X. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК