ГОРЕЩО
Виктор Димчев за идващата 2026-а: Цената на безхаберието на розовите и копейките ще донесе само нестабилност, бедност и още от манджата, която ядем под управлението на юмрука на Радев от 2020 насам
МЪКА СЛЕД ПРОТЕСТА: Лидерите на ППДБ сигурно се чувстват така, сякаш са поканили всичките си приятели на рожден ден, а са дошли само един-двама...
НОВО 20: бТВ отрече Цънцарова да е уволнена
Колтуклиева ОТНОВО РАЗКРИ двойния аршин на Киро и компания: Та кой употребява НСО за лично ползване?!
МРЕЖАТА ГЪРМИ за уволнението на Цънцарова: Браво, бТВ! Мария е партиен журналист на ППДБ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г кайсии, 80 г брашно, 2 яйца, 1 жълтък, 1 с.л. ликьор или коняк, 4 с.л. захар, 150 мл прясно мляко, щипка сол, масло за намазване, брашно за поръсване.
препоръчано
Начин на приготвяне: Яйцата и жълтъкът се разбиват със захарта за около 5 минути с миксер. Добавят се млякото, брашното и солта. Сместа престоява половин час в хладилника. След това се добавят разполовените кайсии и ликьорът (конякът).
Разбърква се добре и се изсипва във форма с диаметър 24 см, намазана с масло и поръсена с брашно. Пече се на 180 градуса в предварително загрята фурна около половин час.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1314251
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
308361
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
276892
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
113558
на 26.04.2021


