Вход
София
Времето в София 25 o C

Копаят дъното: Късокраките лъжливи окупатори на "Позитано" 20 пльоснаха БСП в калта

Копаят дъното: Късокраките лъжливи окупатори на "Позитано" 20 пльоснаха БСП в калта

на 14.06.2019
297817
41
Копаят дъното: Късокраките лъжливи окупатори на "Позитано" 20 пльоснаха БСП в калта
14.06.2019
41
297817

Днес за пореден път ме излъга поредният социалист. Излъга не само мен, а всички читатели на ПИК и зрители на ПИК TV! Излъга с лекота, без грам вътрешно притеснение, с вибриращ от искреност глас. Както явно е прието да се лъже при тях.

Този път ни излъга депутатът от БСП и циркулиращ анализатор Александър Симов. Лъже ни от европейските избори насам.

Първо, че ще дойде в студиото ни в нощта след изборния ден - не дойде.

После - че ще гостува в седмицата след N-тия инфарктен пленум на Националния съвет на БСП - не гостува.

Накрая - че днес (14 юни 2019 г., ден преди конгреса на партията) при всички случаи ще ни посети първо в 11.00 часа, после в 12.00, сетне, след като свърши гласуването на каквото там гласуваха в столетницата... И така, докато престана да си вдига телефона. И не ни посети.

Както винаги, излъга.

Същото се случи преди вече 3 години с шефката му Корнелия Нинова, заради което медията ни разбра що за стока е още тогава. А пък тя обидено се фръцна, че повече няма да висим по коридорите на парламента да я чакаме с часове за пореден път за уговорено и обещано интервю, което така и не даде. 

Лъжите на Сашо Симов, който е и автор на ПИК (макар жена му - новопокръстена репортерка от присъдружната на БСП телевизия "Евроком" да вдига лозунги срещу медията ни), щяха да са странни, ако не беше яхнал политическата кариера и не се водеше приближен на лидерката на тази злочеста партия, спечелила си с лекота прозвището Госпожа Лъжа.

И то не само по формалния белег непрестанно да плещиш само лъжи.

А до такава степен да се превъплътиш в лъжата, че да се превърнеш в неин образ и подобие.

Съпоставката е видима с просто око. Нинова се бие в гърдите, че е социалистка и лидер на БСП, която се бори за социалните права на гражданите.

Лъжа.

Нинова е дясна приватизаторка  на "Техноимпекс", оставила без пенсии стотици служители на заграбеното най-голямо външнотърговско дружество на България преди 1989 г. с 2 млн. долара само в касите му, които изчезват след като го оглавява (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Сашо Симов е глашатай на свободното ляво слово, храбър боец на журналистическия фронт, който отстоява принципи и каузи и не е подлога на личните амбиции на лидера си.

Лъжа.

Сашо Симов мрази свободното слово, защото продължава да обслужва лидерка, която забранява достъпа на определени медии до централата, която е окупирала, и се крие като мишка от тях, за да не ѝ изяде шамарите.

Нинова е възродителката на БСП, предприела победоносния поход на столетницата към властта, обновявайки духа и кадрите на партията, стъпвайки на мъдростта на предците ѝ и разтваряйки широко вратите пред младите ѝ таланти.

Лъжа.

Нинова е гробокопач на БСП, който я води от изборен провал към изборен провал, внедрявайки нейни отрицатели и хулители в листите ѝ, унижавайки най-авторитетните ѝ представители и уреждайки с позиции угодничещи връзкари, които ще слушкат и ще папкат.

Сашо Симов е олицетворение на борбената личност в БСП, която не се страхува да изрича истините в очите на съгрешилите, не се бои от разправи и репресии, бранейки правотата на волнодумните социалисти и налагайки с думи-кашици мракообесните управляващи и направо е Лъвското сърце.

Лъжа.

Сашо Симов е олицетворение на всички мижитурки, които клакьорстват на Нинова от пресцентъра на БСП до безличните ѝ, безидейни и лишени от всякакви политически и човешки качества депутати, които славослови лидерката, защото умират от ужас да не изгубят благоворението ѝ и тя да ги завре в миша дупка, както постъпи с много червени непокорници и непослушници. Направо е Заешка душица.

Примерите могат да продължат до безкрай. Но и тези са достатъчни, за да стане ясно, че основната характеристика на хората, окупирали с днешна дата столетната партия е една - при тях разликата между думи и дела е една цивилизация.

Онази цивилизация, за която бяха нужни вече над 2000 години, едно Разпятие и 10 простички правила, за да живееш в мир и съгласие със себе си и с околните. А след това хиляди погроми и трагедии, за да бъдат доказвани отново и отново и все едни и същи.

Едно от тях е: НЕ ЛЪЖИ!

Но какви ли други шансове имаш да оцелееш покрай Госпожа Лъжа, освен да се превърнеш в Господин Лъжльо. И как да вярваш на такъв, независимо какво ти казва!

Халал да са ви лъжите. Нас не можете да ни излъжете.

Затова големият ви грях не е към нас, а към вашите хора, защото поставяте под общ знаменател всички социалисти. За чуждите, които лъжете, Господ ще ви търси сметка. Но за вашите едва ли можете да разчитате на чак толкова отложена разплата.

Мъдрият ни народ е казал: на лъжата краката са къси.

Така вече е ясно защо БСП на лъжливите пророци - с лидер Корнелия Нинова и глашатай Сашо Симов, се търкаля в калта.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 10823
архив

Две жени си разговаряли и едната попитала:
- Какво ти подари мъжът ти за рождения ден?
Жената отговорила:
- Виждаш ли онова сребристо ферари пред нас?
- Да!
- Същият цвят тенджера.

няма нови новини
Днес: 319
hot
най-четени новини в момента
сега
2736
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
НА ВНИМАНИЕТО НА РАДЕВ: Ето ги националните протести - чалга, анцузи и 20 души на селски вечеринки (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Всеки пети има проблеми с очите по време на изолацията
x