Кораб срути мост в Китай – коли полетяха в река, има жертви и ранени

Азия

Кораб срути мост в Китай – коли полетяха в река, има жертви и ранени

30823
на 22.02.2024
Кораб срути мост в Китай – коли полетяха в река, има жертви и ранени
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама души са загинали, след като кораб се е блъснал в мост в Китай - в делтата на Перлената река, съобщи Ройтерс.

препоръчано


Агенцията цитира Централата китайска телевизия, според която автомобили, намирали се в този момент на откъснатата част на моста, са паднали във водата.

Общо четири превозни средства, като две - кола и автобус, са се приземили върху шлепа. Шофьорът на автобуса е оцелял. Един човек от екипажа на шлепа е пострадал тежко, а трима са в неизвестност.

Инцидентът е станал близост до град Гуанчжоу, столица на провинция Гуандун.

Сблъсъкът в колоните на моста е станал рано сутринта. Кадри от камери за видеонаблюдение показват шлепа, спрял между две колони на моста "Лисинша", част от чието платно липсва.

Движението по моста е преустановено, а властите разследват причините за инцидента.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК