Вход
София
Времето в София 7 o C

Корнелия, кой разграби националното богатство - Бойко или ти?

Корнелия, кой разграби националното богатство - Бойко или ти?

на 09.03.2019
72814
71
Корнелия, кой разграби националното богатство - Бойко или ти?
09.03.2019
71
72814

Корнелия Нинова обяснила, че стратегически обекти от национално значение в никакъв случай не бива да се приватизират. Дала за пример "Летище София".

Интересно, преди 20 години не мислеше по същия начин. Тогава нахлу в стратегическото външнотърговско предприятие "Техноимпекс" в битността си на Иван-Костова комисарка и го разграби чрез РМД. Овърша активите, изпразни касата и го продаде, ни лук яла, ни лук мирисала.

Някогашната капиталистка сега е лидер на социалистическата партия и говори политкоректно, според както ще се хареса на пролетариите. 

Казва ли изобщо някога истината "г-жа Лъжа"? Наясно ли е дори в самата себе си какво точно мисли и чувства, или перманентните политически и идейни врътки съвсем са затъмнили съзнанието й?

Особено цинично е именно Корнелия Нинова да говори, че ГЕРБ са разграбили националното богатство. Разбойническата приватизация на "Техноимпекс" е класически пример за грабеж на народна собственост и за нея, рано или късно, някой трябва да отговаря.

Сподели:
Напиши коментар »
(71)
1
Госпожа Лъжа в действие, от нагла по-нагла.
2
СРАМНО Е ДА ГОВОРИШ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТИ С АКТИВИТЕ НА ТЕХНОИМПЕКС ЗАД ГЪРБА СИ. ТАЗИ ЖЕНА ДА НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЕВА ПАСЕМ???
3
4
Браво на Импексовата крадлива пръдла, че ни припомня колко ни е крала Импексовата БСПдирастия, без значение кой кретен е бил начело. Дали ще е гръмнатия мафиот Луканов, или ще е Жан кво да ям, или пък Доносник Гоце или СС Момата, ако ще да е и Клепоухия кретен все тая, дали ще е сполука за България, или визията на Импексовата барсала, ши/бани/те БСПелерасти и корветени, винаги са обирали държавата и народа ни. Затова сме най бедните в Европа и света, дано най после дебилите го осъзнаят тоя факт!! Барасалата щяла да става, като СС Момата, премиерка ха ха ха, ще стане когато на Травестита Адолфина и порасне наново пи.шка!!
5
Никога няма да я видим на подсъдимата скамейка! Така е у нас. Жалко, че не е единствена, в БСП.ето "началниците" са милионери. Как станах богати?? Сега плачат за бедните! Парадокси на лицемерието!
6
Бойко дава всичко що може държавно на чужди интереси ТЕ да печелят , но не и българската държава !
7
ДЕБИЛИТЕ ОТ БСП ДА КРАДАТ? АБСУРД! Е НЯКОЕ ИМПЕКСЧЕ, ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛКА, ПАНАИРЧЕ ИЛИ ГЬОЛ ЗА МИЛИАРДИ, ТОВА НЕ СЕ БРОИ! КУГАРИ, СИМЕНСИ, СПАРТАНИ, ХОГЕГЕРОВЦИ ЗА ДРЕБНИ МИЛИОНИ, МНОГО ВАЖНО. ВАЖНО Е СУДЖУКА
8
Наближава времето когато курни крадливата крушарска пачавра импекса заедно с всички други крадливи комунета мангасари ще търкат наровете, или с безплатен труд ще строят Белене. Всички бесепари са дебилни олигофрени и долни крадливи мангасари
9
Ехаааа, Кака Кури колкото и да е гепила, Батко е на светлинни години, с около 40 милиярда напред!!! Батко гепи повече от 10 години, от всеки и всичко. Който не дава или се откаже, става жертва като Арабаджиев, Миньо Стайков, Баневи им още други. Нека дойде Служрбно правителство или неутрално, за да се ровне, къде и колко изнася Батко. Толкова е лаком, че с палета изнася чрез Отряд 28. С какви пари купи къщичката за Мис Бикини за 1.5 милиона евро, даде и да си харчи пще 2 милиона, имение за 350 милиона долара в Лос Анжелис, остров в Гърция за 1 милиярд, яхта Мерцедес за 1 милион евро, Бугати в САЩ за 1.2 милиона долара, сметки в Лихтенщайн, Израел, Катар, Шврйцария, Саудитска Арабия, им къде ли не. Кака Кури може да му диша прахоляка, на Светлинни години напред е. И последно, около 50 Бизнесмени му плащат по 10 милиона на година и около 250 по един. Кури миже само да мечтае за пистиженията на крадливия и честен карстист футболист.
10
Няма по-гадно нещо от това една крадла да се произнася и набеждава другите в това,което е вършила тя.Няма ли най-после да се премахне тази давност за крадците, които ни ограбиха!Българи,настоявайки парламента да вземе това решение .Толкова кредитни милионери останаха без правосъдие и си живеят живота, толкова някакви хора забогатяха без да а виждаме и си обясняваме откъде.Трабва всеки ден да питаме нашите народни избраници кога ще защитят хората със справедливи закони?
11
Ало, ало курни като млада чевръста активистка на сдс не беше ли изяла де що седесарски чеп видяла, а след това не мляяскаше ли със същите уста електорат си на Бузлуджа. А серГея не го ли лапаше денонощно на бея?
12
Господин Heдялкoв, моля ви да спрете да се гаврите с премиерът на България. През цялата 2018-та година го лъгахте ,че той бил световен лидер, дипломат № 1 в света, нещо като „втори Кисинджър“, че всички световни лидери се допитвали до него преди да вземат решение, че бил обединител на Балканите, визионер, който не само нашата, а и световната история го заслужавала, че с тежките си думи помлял, попилял и приклещил някого и т.н. Съвсем наскоро излъгахте , че доц. Борисв е намалил цената на бензина. Лично вие много често сте залагали името му като „извънредна бомба в ПИК“, след което се отприщваха дълги тиради на компрометирани писачи като Гошо Тръбата, Тоню-Рудолф, Томата Ренегата, овчата вyлвa проф. Тони Христова, Мъдуркото - проф. бай Мишо, пияндето - проф. Драго, козята пyткa Ива Ушева, и още един-двама смотаняци. А в същото време по форумите продължават да разпознават инж. Борисов като „еднокнижник“. Всичко това държи д-р Борисов в постоянен стрес. За да отговори на вашите отвратителни хвалби той излишно се напряга да обогатява знанията си. През изминалата година повярвал , че е дипломат № 1 в света (вие го подведохте) той се научи правилно да произнася две думи на английски: hello и hello (здравей – здрасти), при това в съкратената им форма „hi – hi „ , искайки да стане втори Кисинджър. Вие не си давате сметка, как човек на неговата възраст може да премине на английски от хераковски диалект. Вие сте изучавали английски език в средно училище. Опитайте се да направите буквален превод на английски ето на това изречение казано от инж. Борисов: "Аз вечерАх със царо и му казАх да оди да са опрай с ония ора, щот са рИшили да му земат имотите." Не можете, нали ? А той как да може ? Моля ви, през настоящата година да оставите г-н премиерът на спокойствие. Не му отнемайте от малкото свободно време. Нека в Банкя , сам, като „куче“ наметнат с мушамата, да продължи да чете романът „Синовете на Великата мечка“, където е стигнал до стр. 254. Което означава, че той вече е приключил с мечката и ще започне синовете и. Нота ! Спирате гаврата с Борисов – продължаваме да плащаме и през 2019 година. Продължавате да се лигавите с името на премиерът – спираме да плащаме.“
13
Edinstveniyat politik osaden za laza se kazva BOIKO METODIEV BORISOV.
14
Оправна жена ! Аз искам да съм като нея , ама нА ! Пари нямам и никога няма да имам !
15
отговор на коментар
ДОБРО ЕСЕ ТРОЛЧЕ. БРАВО. КАК СЕ ПИШЕ " ЕСЕ"
16
Да да в блатото крадеца вика дръжте крадеца престъпник е АНаЛизатор доносник е върл капиталист а бавноразвиващ подписва сделки и обсежда качеството на изтребителите ни да не забравя някой...... И в България не само казваме не на обратно всичко ни е на обратно но поне европредседателството беше на ниво което разбирай нищо не донесе и никой не го помни или говори за това Герб победа винаги
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
отговор на коментар
Срещу мутрата от СИК има толкова неоспорими доказателства за престъпната му дейност , че в една нормална държава би получил 200 години затвор . Снимки с мафиотски босове , доказана незаконна дейност , телефонни разговори , открити и нагли заплахи , много бавен интелект и откровено ниска обща култура , откровена политика насочена срещу интересите на държавата и народа ... ами ? Не е ли достатъчно ? Какво още трябва да проумее българинът , плащаш данъци ?
19
Наистина сме нация от дебили щом още я траем тази крадлива, безочлива и ненаситна за пари и далавери червена гнус начело с Импексова !!!
20
отговор на коментар
Чоко, Чокоо таз опорка да ти влезе толкоз дълбоко, че като ходиш да се насираш!
21
Ей много червена ГАД има в тази малка България. Затове се вие на умрело че държавата е зле. Зле са мързъливите. Простите и неуките. Пенсионерите да питат. Комунягите къде са им парите.
22
До 22. Да питат Хан Аспарух. Мухал. Заради такива тикви като теб сме на това дередже.
23
да гласувам едновременно и за кака Кури и за Боко. Искам да са в една партия ГЕРБ-БСП, да ме лашкат едновременно.
24
Данке,всички са в един кюп,пример Цецо шестте Апартамента,за Боко се знае
25
отговор на коментар
Един Импекс се равнява на 6000 апартамента,другарю Кутев.Като толкова знаеш,пусни сигнал до европейската прокуратура,за да не те съдят за укривателство!
26
Данке,колко получи за този пасквил?
27
...Нахална ,нагла, още по- нагла, дебилна,...Позитански комунист!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
ДАНО В ПРОКУРАТУРАТА ВЕЧЕ ДА СА ПО-ГОЛЕМИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ДА УСПЕЯТ ДА ЗАОБИКОЛЯТ ДАВНОСТА ЗА ТЕХНОИНПЕКС. ДАНО СИ ПЛАТИ НИНОВА ЗА ГОЛЯМАТА КРАЖБА.
30
ядях всичко каквото си исках и загубих 9кг. Мисля че този шоколадов шейк е най-доброто нещо при отслабване, много се радвам че го намерих и най-вече че не е необходимо да се измъчвам във фитнес залата, нямам време за това и нямам желание. Това решение е за хора като мен и е просто перфектно!http://bit.ly/2ChN29F
31
Шо се е.авате се мене и ме подценявате ? Таа не мое да крадне колко мене !
32
отговор на коментар
до 18: Ако имаше такива "неоспорими доказателства" мислиш ли че щеше да управлява толкова години?Мислиш ли че Радев щеше да се дърли по този примитивен начин а нямаше да извади "неоспоримите доказателства"?
34
КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЛЪЖЕ И КРАДЕ ДЕНОНОЩНО . ???? НЕ ЗНАМ КАКВИ СА ТЕЗИ БЪЛГАРИ КОЙТО И ВЯРВАТ. ??? ТЕ ВЕРОЯТНО СА СИНОВЕ ИЛИ ВНУЦИ НА ГРАБИТЕЛИТЕ НА НАРОДНИТЕ ПАРИ И СА ОСТАНАЛИ С ЗАВОАЛИРОНО МИСЛЕНЕ
35
Vsi4ki ste za ADA, bez izkliu4enie. i. tam ste se saberete zaedno -svine , selski i nenaiadeni
36
Днес се навършват 34 годинин от БОМБЕНИЯ атентата на турската терористична партия ДПС,на гара БУНОВО,КЪДЕТО загинаха невинни , мъже,жени и две деца !!ГЕРБ, ОПРОЩАВА ДЪЛГОВЕ НА МЮСЮЛМАНСКОТО МЮФТИЙСТВО,подарява,тецове на турския шпионин ДОГАН,болници на турски фирми, ,летището на СОФИЯ!!!!!!!БСП--ГЛЕДА СЕИР,КАК ЗАГИВА БЪЛГАРИЯ ,как ДПС се вихрят и затриват държавата ни!!!СРАМОТА Е!!!!!!
37
За последните десет години,България удари дъното на мизерстващата яма.Данка,Иванка,Ганка,бръщолевят глупости,защото Цецо им пълни зад.......е с финикийски знаци.голяма е колоната от кучета и кучки,които стават все по активни,защото се намираме в предизборна ситуация.С парите на сънародниците ми, взети под формата на партийна субсидия,герберите ще купят поредните избори.Баба Данка знае,че държавата ни е най бедната в Европа,но не й дреме на запарената п...а.Едно знае,едно лае.Не разделяй българите фусто опушена.
38
Виновни са реститутите и приватизаторите! Това е!3p
39
Бойко каквото може си взема човека . И за банките на Цветелина , и за нейните ски-курорти , и за 4-те тона изяден вече суджук , и за облагите като член на БКП , и за облагите като мутро-охранител , и за облагите от приятелско-бизнес връзките си с Маджо , Маргин , Паша и Миле.....Пък за келепира от асфалт , саниране, ремонт на новото и ремонт на вече ремонтираното , това и сами всички го виждаме. Лесно е да се установи КОЙ с колко е влязал във власта и сега с колко ще излезе.! Въпрос на проста математика и на една нова НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на краденото !
40
Данке на малко име можеш да се обръщаш към близалкото нид,ялко. Нинова може да ти е неприятна но за теб е госпожа Нинова.
41
ДПС-- СЕ НАМЕСТИХА,ПАК НА СОФРАТА!! ПАК ДЕРИБЕЙСТВАТ,УПРАВЛЯВАТ И УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!ГЕРБ , ГИ ПРИЮТИХА И ИМ УГАЖДАТ И ИМ СЪЗДАВАТ КОМФОРТ В КРАДЕНЕТО И РАЗПАРЧАТОСВАНЕТО НА РОДИНАТА НИ!!
42
Радева, я кажи ама в цифри, колко е гепила Корнелия Нинова чрез Техноимпекс и колко любимия ти Пожарникарски маркуч за 10 годишно бандитско разграбване на държавата?
43
Това с Техноимпекс вече не ви ли втръсна бе суджуци миризливи ??? Ама акъла ви колкото на оня бавноразвиващия се за да измислите нещо по ново бе тъпанари !!!
44
отговор на коментар
До Господина „Чоко“ с № 9: Тези „вълнуващи“ новини от Арман Бабикян ли ги научи?Дай линк та да ни „светне “ и на нас! Не е честно да задържаш такава„важна информация“ само за себе си!
45
отговор на коментар
Ха още една „Бабикянка“с №12.Голям късмет извадихме днес с „безценната информация„ поднасяна ни безплатно от черврния тролетариат!
46
Данке, много ти е ши--бано името ма. С такова име не можеш да наложиш доверие в написаното от теб. Смени го на Пи--ч-ка Радева, например, или Гъ--зо--лизка Радева по ще ти отива и хората ще те уважават, защото днес тези имена са много на мода, особено около властта.
47
Нинова е затрила едно дружество ,но тюфлека затри цяла държава.Сметнете кой е големият крадец.
48
отговор на коментар
БЛАГОДАРЯ! Не знам колко хора, ще разберат какво си написал,но аз половин час го чета,заради сълзи от смях и умиление! БЛАГОДАРЯ!
49
Червеноте кретени ги чака един голям ХОЙ на евро изборите. Есента един двоен ХОЙ. на местните избори. Да вземат везелин че болката ще е страшна.
50
НАГЛОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НИ...А. " ПЪЛЕН" БОКЛУК " , на времето в Чили за това се "появи" Пиночет . И има нещо , което смущава всички , в смисъл , че говорят , че имала право да говори и т. н , толкова ли ви е страх от Нищото , ако е нормален човечец , до сега да са го закопчали , но за въпросната все компромиси се правят ! Защо ? А може би "почему" .
51
Аз не вярвам на Корнелия Нинова.Аз вярвам на Цветан Цветанов и ГЕРБ .....и на Пик.Четете Пик, защото тук е истината.
52
ДОКАТО СПИТЕ И НЕ ПРИЕМЕТЕ ПРАВИЛАТА,ЧЕ " КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ" НИЕ ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖИМ ВАКАНЦУВАНЕТО!ЩЕ ПРАВИМ КАТО ЦИГАНИТЕ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ НА ДЪРЖАВНИ ИЗДРЪЖКИ!ОТ ЦИГАНИТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ САМО ПО ИЗДРЪЖКИТЕ-НИЕ НА ДЪРЖАВНИ ,А ТЕ НА СОЦИАЛНИ!ДА ЖИВЕЕ ВАКАНЦУВАНЕТО ДО КРАЯ НА МАНДАТА!
53
Данке, ма ти си изтрещяла тотално бе жено, как може да сравняваш Летище София с Техноимпекс?! Едното е от национал значение и национална сигурност на граница, другото е частна фирма. Данке, все по-често ставаш за смях и кудош
54
Никой нормален човек даже не може и да си представи колко десетки милиарди окрадоха Борисов и неговата крадлива шайка само за 10 г. Трагедията е, че неграмотна пасмина е окупирала властта и граби безскрукулно и от държава и от народ, който се стопява от мизерия, болести и мачкане Сами си правят и приемат лобистки и престъпни закони поради мнозинство в НС, сами си определят и увеличават на всеки 3 месеца заплатите с по 400 лв, а пенсиите и заплатите на отрудените с по 5-50 лв на година- две...
55
Да нас достигна следната информация, която дава обяснение защо депутатът от групата на БСП Иво Ангелов Христов настоява да стане евродепутат на всяка цена: Иво А. Христов е назаконен професор и не е социолог. През 2003 г. законът, правилникът за приложение и правилникът на СУ не допускаха човек учил право и не изучавал социология да влезе в докторска степен на обучение по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитието на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, какакто и званието професор придобито след това. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Освен това семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход и той е скрит милионер. Има данни, че дори руснаците, макар да е роден в СССР и да има сведения, че е преминал обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш управител на свинекомплекс, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпи смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременно свършване. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Ако всичко това е така, то този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и баща му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
56
До № 55! Разкрихме те! Ти си Тони Шайката. Само тоя чукундур може да сътвори подобни бисери. Пиши си името, бе мишок, що се срамуваш?
57
Ха, ха, ха,интелегентните хора вече знаят и кътните зъби на елементарните "интелектуални умничета"от сайтчето-кенефче, всичко им става ясно още като прочетат заглавието,като например агента от МИ5,който веднага по миризмата на фъшнята хвърлена за умния, начетен и уважаван професор,е разбрал че е писана в редакцията на кенефа и че под роклята на Данка се крие бузестото, бургаско "мъжкарче",сайбийчето на вонящото сайтче !Той ги обича тези маскарадчета, нали с това си вади суджука!
58
Данке пишеш глупости, никой не е разграбвал националното богатство защото такова е нямало, много заводи, всички работеха и активи за 60 милиарда, а Луканов не можеше да плати 700 милион долара борч и обяви мораториум по плащанията ни по външния дълг, имало е кражби от всички политически партии и обръчи от фирми каза го вашия благодетел, но НЯМА НИКОЙ ОСЪДЕН, така че статията ви е БЕЗСМИСЛЕНА , не искам БСП на власт, но една фирма Техноимпекс не може да е мерило.
59
За къщата в Барселона-документи и факти -никакви а за Техноимпекс колкото щеш...ама червена кратуна факти не признава !
60
отговор на коментар
Неоспоримите доказателства не ги пази Радев, бе интелекте. Те са на друго място и кокорещия се е на власт "толкова години" точно заради факта ,че има неоспорими доказателства. Чудя се всички ли гербаджии са с толкова плитки мозъци, че не са са разбрали, че в колониите по света, всички генерал-губернатори са индивиди оцапани с нещо. Дали ще е кръв, кражби или л..на, все едно.
61
Ще прескочим годините до навършване на пълнолетие. Той има офицерско звание „младши лейтенант от запаса“ от НШЗО „Христо Ботев“. След това Макакът от Банкя е учил как да разпъва маркучите, как да пълни кофпомпа с вода от гьол и как да действа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130. През 1990 г. напуска пожарната за да остане член на БКП. Забелязан е от о.з. старшина от милицията Милчо Бонев да рита камъните по улиците, безработен. Бай Миле го прибира, облича го, дава му бухалка и плетена качулка и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Славия“. Година по късно го продава на Маргините. При тях Тиквата се издига до „десятник“ (ефрейтор). Големият Маргин става кръстник на щерката на Питека. Потръгнал е някак си живота му. Самоковeца предлага 100 марки на Маргините и откупува Шебека. Ползва го за муле, което да принася „бело“. Незнайно как, но много скоро Шебека става разсилен при Маджо. След по малко от година за него възниква спор между Маджо и Пашата. Разбират се да го ползват заедно. При тях бившият пожарникар замогва. Прави съдружие с Пашата. Започва усилена контрабанда на цигари. Към тях се присъединява Цецилия Карагьозова ( Цветелина Бориславова). Основната им дейност е контрабанда на цигари, наркотици и насилие върху конкуренти. През 1994 г. бившият „десятник“ убива Стефан Деспотов. Година по късно джипът на Цецилия е взривен в центъра на София. Поставилите взрива под джипа са предполагали , че в колата е Тъпакпитека от с. Хераково. И така до 2001 г., когато генерал Бригадир Аспарухов го предлага за охранител на Симеон Втори. Аспарухов е оценил високо работата на Тиквата като охранител на Тодор Живков, за да го предложи на Симеон Борисов. Последният, вече като премиер назначава бившият пожарникар за главен секретар на МВР. Цената на това назначение е била 400 х. евра, осигурени от Сретен Йосич. През това време бившият чирак на бай Миле е слушател в Генералщабната академия „ Ахмед Демир Доган“. Удостоен е съз званието „Генерал от пожарникарските войски“ с укази подписани от президентите Петър Стоянов и Георги Първанов. Най после „ефрейторът“ е бил накичен с пагони, лампази, еполети и екзелбанти. Пет години по късно вътрешният министър Румен Петков предлага , а премиерът Станишев уволнява Питека. Умните софиянци обаче го избират за кмет на София. Питекът и о.з. сержант Цветанов правят партия, печелят гласовете на най умните българи в цялата страна през 2009 г. Двамата ни управляват до днес. Резултатите са видими, ние сме след всички дръжави по света. Него никой не го е видял и няма да го види на театър, на опера или на друго културно мероприятие. Той не владее нито един чужд език, на международни срещи никой не разбира какво говори, той също не знае какво му говорят. Той ползва нечленоразделна реч при това на диалект. Речниковият му запас има не повече от 10-15 думи в които преобладава буквата „ъ“, като преди нея винаги поставя „ш“.. Има само една настолна книга – „Винету“ , а в момента е стигнал до стр. 264 от книгата „Синовете на Великата мечка“. Гледал е два филма през живота си – руският „Тримата танкисти“ и полският „ Четеримата танкисти“. Многократно, публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Въпреки всичко това Heдялковци не спират да се гаврят с него като го наричат: Световен лидер, дипломат № 1 в света, обединител на Балканите, визионер, който историята го заслужавала…. Иначе, по форумите в социалните мрежи е познат като: Еднокнижника, Питека, Тиквата, Мутрата, Шебекпитека, Шербетпитека, Фатмакпитека, Суджукпитека, Мутропитека, Фотопитека, Тъпакпитека, и т.н.
62
ПИК, отивате си, чао кретени! Идва Кьовеши и вашите спонсори отиват, където им е мястото!! Вие също, кретени и лизачи!! Ще се диша по-спокойно! Ура!!
63
Тая жена няма срам,няма очи,няма морал.То бива бива да си нахален ,но толкова да си гьонсурат не бива,Гнусно ми е чак да я слушам.
64
Тая жена няма срам,няма очи,няма морал.То бива бива да си нахален ,но толкова да си гьонсурат не бива,Гнусно ми е чак да я слушам.
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
КУРВОНЕЛА Е ПСИХОПАТКА!
67
БСП, ДПС ,и ГЕРБ .Разграбиха държавното имущество.Сега се плуят ,като малки деца.За вас другари и господа иска затвори.Боклуци съсипахте България за пари ,къщи и коли.
68
Данке,кой ни ограбва вече 10 години-Корнелия или Бойко?
69
ОПРОЩАВАМЕ дългове на тези,които направиха бомбен атентат преди 34 години на гара БУНОВО!! ДЕЦА събират пластмасови капачки , за ковийози за недоносени бебета , а ние даряваме милиони на една бандитска крадлива ТЕРОРИСТИЧНА ТУРСКА партия!!
70
Данке,що не си стоя на село,ами почна да се занимаваш с неща,от които си нямаш хабер!?
71
отговор на коментар
Господине, Вие съзнателно ли пропускате, че президентът Радев разпореди ревизия на правителствата на Борисов, като натовари юриста Огнян Герджиков, служебен премиер, да отговаря за това?. В доклада на проверяващите не фигурираше нищо уличаващо, нито дори укоримо !!! Защо си приписвате функции на врачка? Или сте по-голям професор от проф.Герджиков ???Или искате да надминете лидерката си по лъжи ???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16039
архив

Един треньор събрал футболен отбор, който побеждавал наред - немци, бразилци, италианци…
Журналисти го питат, как е успял?
Треньорът отговаря:
- В нападение играят чеченци - трудно е да ги удържиш, в полузащита са грузинци - с тях е трудно да се разбереш, в защита са азербайджанци - докато не платиш, няма да минеш, а на вратата е арменец - и да вкараш гол, не можеш да докажеш…

няма нови новини
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
сега
1227
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Отложиха делото за мярката на Миню Стайков
x
Астрологът на Даяна разгада бъдещето на сина на Меган и Хари
x