Корнелия Нинова взима под крилото си Валя Ахчиева

Политика

Корнелия Нинова взима под крилото си Валя Ахчиева

26297
на 24.01.2019
Корнелия Нинова взима под крилото си Валя Ахчиева
Автор:   ПИК

Корнелия Нинова е решила да вземе под крилото си изгонената от БНТ журналистка Валя Ахчиева. Още вчера стана ясно, че Ахчиева е освободена от държавната медия, а соцлидерката е побързала да я вземе при себе си, като й е отправила официално предложение за работа в партийната телевизия БСТВ.  

препоръчано

Според Нинова освобождаването на Ахчиева е репресия и дори я сравни с повдигнатото обвинение за пране на пари срещу Елена Йончева. Какви са причините за свалянето на журналистката от малкия екран не е ясно. От БНТ заявиха, че на нейно място ще търсят човек от телевизията, като конкурсът вече е отворен. 

Днес пък е стартът на партийната телевизия, като програмата започва със сутрешен блок, централната емисия новини на БСТВ ще бъде в 18:30 ч. Във вечерния блок са заложени предаванията „Студио икономика“ с Нора Стоичкова и „Актуално от деня“ с водещ Велизар Енчев.

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2 САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това